Posted on 2 hozzászólás

Építkezési Matematika

Neked már megvan?

Egy építkezés, felújítás során sok váratlan eseménnyel találkozik az ember. A szálak kezdenek kicsúszni a kezei közül. Az idő szalad, gyorsan kell dönteni…

Az építkezés sokak számára olyan, mint a pénznyelő automata. Csak tömöd és tömöd bele az újabb és újabb pénzt, az eredmény meg nem mindig olyan amilyennek elképzelted.
A mesterek átverhetnek, senki nem fogja garantálni, hogy jól jársz. Ki vagy téve a családi konfliktusoknak is. Folyamatosan bizonyítanod kell, hogy az elképzelésed, az álmod elérhető, szép is lehet, de a megvalósítás már nem mindig rajtad múlik.
Félsz a mennyiségektől, mi van, ha a fél házra lesz csak elég amit megvettél, vagy éppen ellenkezőleg fele a “nyakadon” marad. Hogyan döntsél okosan?

Egy építkezés során pörgés van – főleg ha határidőhöz kötött, vagy esetleg közben albérletben laksz. Nem mindegy, hogy még egy vagy két havi bérleti díjat ki kell fizetned, vagy ezt az összeget is az otthonodra költheted.

Sokan úgy gondolják az ilyen rémtörténetek csak másokkal történhetnek meg. Aztán megkezdődnek a munkálatok, s bizony Te magad is szenvedő alannyá válhatsz.

Jobb lenne felkészülni. Tudni előre mibe is vágod a fejszédet. Összeírni mit is szeretnél felújítani, s mindez mibe is kerül.

Nosza! Itt az Építkezési Matematika, mely segít ebben.

Az első részben a kinti ház felújítási / elvégzendő munkálatokat, s azok lépéseit vesszük körül. Ajtó, ablakcserén át a külső vakolat, járda stb. megújulásáig.
Körbejárjuk a szakembereket, kire lesz feltétlenül szükséget, s ki az aki jócskán megkönnyítheti a munkádat.
Találsz egy táblázatot is, melyet, ha pontosan kitöltöd körvonalazódik mennyibe is fog mindez kerülni.

Hírlevél feliratkozóink számára elérhető!
Szeretnéd Te is ingyen megkapni?
Nincs más dolgod, mint feliratkozni az Építkezési Ötlettárra, s máris a tiéd az Építkezési Matematika.


Csodás otthont!

Horváth Judit
felújítók építőanyag tanácsadója

Ötletek Építkezőknek
Tel: 06 92 / 325-710
Árajánlatkérés>>


2 thoughts on “Építkezési Matematika

  1. Ez nagyon jó lett. A végén lévő táblázat pedig egyszerűen szuper. Köszi:)

  2. Szia Juli!
    Örülünk, hogy segíthettünk.
    Horváth Judit
    Ötletek Építkezőknek Csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .