Színezőanyagok

Weber-Terranova színezőanyagok

Színezés előtt állsz?
Addig NE dönts, amíg nem láttad az Ötletek Építkezőknek honlap ajánlatát!

weberdeco365 csodaszép színeHázunk arculatát nagymértékben meghatározza a külső fal színe. Egy szép ház nem csak a mi hangulatunkat, érzéseinket befolyásolja pozitívan, hanem az arra sétáló emberekét is. Milyen jó érzés egy nem csak új, hanem ízléses házon “legeltetni” a szemünket, s mindez mekkora büszkeséggel tölti el a tulajdonosokat.

Milyen feltételek alapján válasszunk színezőanyagot?
Az egyik – talán legfontosabb szempont – a színe, s annak tartóssága. Biztosan Te is sok olyan épületet láttál, ahol a vakolat megfakult.
Az összképet nagyban befolyásolja a vakolat struktúrája is. Más hatás érhető el egy finomszemcsés, egy közép- vagy gördülőszemcsés vakolattal. Sőt ugyanaz a szín is másként hat ránk!
Páraáteresztő, vízzáró, speciális “koszűző” réteggel ellátott – melyikre is van szükségem? Nagyban függ a házad tulajdonságaitól, elhelyezkedésétől…

Mégis milyen “vakolatot” válasszak?
Minőségi vakolatot válassz, olyan gyártócégtől, aki a hazai igényekre fejlesztette ki a termékét és nagy múlttal rendelkezik.

Ezért használom és ajánlom a Weber-Terranova vakolatait.

Terranova színezőanyagaink:
(Tipp! Tudj meg még többet a kiválasztott termék nevére kattintva!)

Vékonyvakolatok – Kannás anyagok
weber.pas silicon
Vékonyvakolat színek

 

Homlokzatfestékek
150 homlokzatfesték szín
Színes díszítő vakolatSzínes díszítő lábazati vakolat

 

Vékonyvakolat alapozó
Vékonyvakolat alapozó felhordása
Nemesvakolatok – zsákos anyagokNemesvakolat

 

Színezőanyagok gyors, házhoz szállítás Magyarország területén

A befizetést követő 3 napon belül érkezik is a kiválasztott csodás színezőanyag:)

A kiválasztott vékonyvakolatot gyorsan házhoz szállíttatom Magyarország egész területén!  Lakhatsz akár a fővárosban vagy egy pici kis faluban – a lényeg, hogy aszfaltos burkolat legyen, ami teherautóval megközelíthető (7,5 tonna).

Színezőanyagok garanciával!

színezőanyagok garanciávalAz általam forgalmazott termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő, illetve a gyártó által biztosított jótállási feltételeket biztosítom, amely termékenként eltérő lehet.

A termékek nem rendeltetésszerű használatából és a helytelen beépítésből származó meghibásodásokra a garancia nem érvényes.