Ház színválasztás átbeszélése

Beszéljük át online – Ház szín választás átbeszélése

ideges vagy?Kinek a véleményét kérdezed meg a külső házfal színének kiválasztása előtt?

Nehéz megtalálni a megfelelő szakembert, aki segítséget is nyújt a családi ház külső színének kiválasztásában. Ha mégis találunk valakit, sokszor csak futólagosan veszi figyelembe az egyéni igényeinket, és ránk bízza a döntést. Mindegy számára, hogy kékre, zöldre, sárgára, barnára vagy fehérre festi a házunkat.

A színválasztás a legtöbb családban a ház asszonyára marad. A férfiak szeretnek kihátrálni belőle. Száukra legtöbbször ennyi szín nem is létezik. A szokványos nevek, mint a kávé vagy szürke, fehér, még elfogadhatóak, de mi történik, ha csak egy árnyalattal térnek el egymástól?

A gyerekek a kedvenc színüket vagy a kedvenc focicsapatuk színét mondják, amelyek általában élénkek. De még ha ezek a színek jól is mutatnának a szobájukban, a külső falra valószínűleg nem választanánk őket.

Szerencsés esetben lehetőségünk van megkérdezni szüleinket is, akik szerint minden választás jó, amit teszünk. De még ha nekik is tetszik egy adott szín, nekünk lehet túl régiesnek vagy öregesnek érezzük.

Böngészhetünk lakberendezési újságokat, portálokat melyek tele vannak csodaszép új építésű házakkal, amik nagyon tetszenek nekünk. De a mi házunk teljesen más stílusi és nekünk szomszédaink is vannak más-más színű házakkal.

Járhatod az építőanyag telepeket, festékboltokat, ahol a kezedbe adnak színmintákat, vagy a bemutatófalhoz vezetnek, hogy válasszd ki, ami tetszik.

Jól jönne, ha valakivel át tudnád beszélni ötleteidet?

Vakolat színek

Ház színválasztás átbeszélése

Válaszd ki a számodra szükséges ház színválasztás átbeszélése csomagot:

Alap csomag

15 perc online konzultáció az általad kiválasztott időben

előtte 40 kérdésből álló kérdőív kitöltése

10 oldal melléklet (költségvetés tervező, nm meghatározó, színek stb.)

 Konzultáció után a kiválasztott színezőanyag anyagköltségének átküldése

Mindezzel megúszhatod, hogy túl erős színt válassz otthonod színül vagy a kiválasztott pl. barna szín a falon inkább rózsaszín árnyalat legyen.

Mikor való neked: ha megvan az álomszín, de nem tudod, hogy az erősebb vagy a halványabb változata mutana jobban.

Prémium csomag:

45 perc konzultáció az általad kiválasztott időben

előtte 40 kérdésből álló kérdőív kitöltése

10 oldal melléklet (költségvetés tervező, nm meghatározó, színek stb.)

Konzultáció után a kigyűjtött ötletek, összefoglaló, anyagköltség átküldése

Mindezzel megúszhatod, hogy túl erős színt válassz otthonod színül vagy a kiválasztott pl. barna szín a falon inkább rózsaszín árnyalat legyen.

Mikor való neked: 3-4 színből kellene megtalálni az álomszínt.

Ha teljesen tanácstalan vagy és szeretnél ötletet kapni merre indulj el. Ebben az esetben a pontos színig nem jutunk el, de elindítalak az úton. Ötleteket mutatok neked.

Ára: 6990 Forint

Ára: 9990 Forint

 

Az ajánlat max. 120 négyzetméteres egy szintes családi házra vonatkozik. Nagyobb épület, tetőtérbeépítés esetén kérj egyedi ajánlatot.

Bónusz ajándék a Ház Színválasztása átbeszélése konzultáció mellé:

Kapsz hozzá egy 10 oldalas AJÁNDÉK mellékletet, melynek tartalma:

  1. költségvetés tervező – nyomtatható formában, mely a külső színezés során felmerülő kiadásokat tartalmazza. Te csak begyűjtöd és mellé írod az árakat!
  2. Ugyanez excel táblázatban, hogy azonnal tudd milyen összegnél tartasz. A táblázat az általad beírt tételeket automatikusan összesíti.
  3. A színezendő felület meghatározásához egy összesítő, mely segít felmérni a házadat, hogy hány négyzetméter. Külön, ha csak színezés vár rád és külön azok számára, akik hőszigetelni is szeretnének.
  4. Színek, hogy megtaláld az álomszínt. Több gyártócég vékony- illetve homlokzatfestékét valamint színes lábazati vakolatát bemutatva.
  5. Színek HBW szerinti besorolása, hogy ne csak szép, de tartós is legyen.

 

Beszéljük át otthonod álomszínét!
Kérd a kiválasztott csomagajánlatot konzultációval, előre egyeztetett időpontban.

  Neved*

  E-mail címed*

  Számlázási név, cím*

  Telefonszámod*

  Tegeződjünk vagy magázódjunk
  *

  Kiválasztott csomag
  *

  120 nm-nél nagyobb épület egyedi ár kérése-tetőtérbeépítés, melléképület stb.˙(Kérlek írd le mire is kérsz ajánlatot, hány négyzetes az épület, mi a fő kérdésed)

  [wpgdprc "Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom."]

  Megrendelés menete:

  1. Töltsd ki az alábbi űrlapot adataid megadásával.
  2. Kapsz egy visszaigazolást.
  3. Utald át az összeget.
  4. Közben kiállítom és elküldöm a számládat.
  5. A pénz beérkezése után küldök egy részletes kérdőívet, mely alapján én is felkészülök a házadból. Alaposan töltsd ki, minél többet osztasz meg velem, annál többet tudok segíteni.
  6. Kiválasztod az időpontfoglaló naptárból a számodra megfelelő időpontot.
  7. Küldöm az online találkozó linkjét a kiválasztott felületre – ZOOM, Meets.
  8. A megbeszélt időben és helyen online átbeszéljük a színválasztás során fellépő legfontosabb kérdésedet.
  9. Átküldöm a megnézett színeket, inspiráló házakat és a megbeszélés rövid összefoglalóját.

  Hogyan tudok fizetni?

  Az alábbi űrlap kitöltésével, adataid átnézése után küldöm a számlát, melyet előre utalással tudsz kiegyenlíteni.

  Hogyan történik a tanácsadás?

  Otthonodból sem kell kimozdulnod, mivel online Zoom felületen találkozunk.

  Ha más felületen otthonosabban mozogsz lehet – Messenger, Meets – jelezd nekem és egyeztetünk.

  Mennyi idő a tanácsadás?

  A tanácsadás hossza: 15 – 35 perc a kiválasztott csomagtól függően.

  Mikor történik a tanácsadás?

  Előre egyeztetett időpontban. Egy online időpontfoglaló naptárban kiválaszthatod, mikor érsz rá a legjobban.

  Mi történik a tanácsadáson?

  • Átbeszéljük az elképzeléseidet és a házadról való fontos tudnivalókat a beküldött képek és a 40 kérdésből álló kérdőív alapján. A megrendeléskor kiküldött levélben minden információ benne lesz pl. arról is, hogy mit fényképezz le. (Minél részletesebben töltöd ki és csinálod meg a benne leírtakat annál mélyebben ismerkedhetek meg a házad külső homlokzatával, magával az épülettel és annak környezetével, így tudok még jobban segíteni, illetve a konzultáció ideje sem erre megy el.)
  • Megnézzük, hogy az általad kiválasztott szín/színek illenek-e az otthonod külső falára, környezetéhez. Átnézzük a fő színválasztási alapelveket, hogy ne ess abba a hibába, hogy össze nem passzoló színeket választasz.
  • Kivesézzük az általad kiválasztott színt. Nagyban is úgy mutat-e, mint ahogy elképzelted. Ne fordulhasson elő, hogy a tejeskávé színre tervezett házadból rózsaszínű legyen. Megnézzük, hogyan is mutat nagyban az adott szín. Nem-e túl erős vagy inkább nagyon halvány az épületedhez.
  • Ránézünk a házadra szakmai szempontból is. Egész nap süti-e a nap vagy épp ellenkezőleg árnyéban van. Ez alapján kiválasszuk milyen vakolat kerüljön rá és melyiket kerüld el, ha nem szeretnél algás felületet.
  • Megnézzük, hogy a kiválasztott szín nagy felületre is ajánlott-e. Ezzel elkerülhető, hogy a vakolatod kifakuljon vagy megrepedezzen pár év múlva a házadon. (Persze jó kivitelező is kell hozzá!)
  • Elmondom javaslataimat, ötleteimet. Mivel a konzultációra én is készülök… Megmutatom egy-egy épületen, hogyan is nézne ez ki nálad. Nem konkrét színben pompázó házakat mutatok, hanem inspirációval látlak el. Lehet, hogy egy kiemelésre, kicsit más színre, erősebb vagy halványabb árnyalatra lenne szükséged.  Előfordulhat, hogy teljesen más irányt vesz a konzultáció és rádöbbensz, hogy igazából szíved mélyén mégsem a most aktuális divatszíneket szeretnéd otthonodon látni, hanem egy teljesen más árnyalatot. Ekkor se ess kétségbe. Mások is vannak így. Átbeszéljük milyen színből válassz – most már az inspirációs fotók adta segítség nélkül – és igyekszünk a szűk fél órában, ha nem is a pontos színt, de színcsoportokat, árnyalatokat találni, amiből egy kis időráfordítással megtalálod otthonod álom színét.
  • A konzultáció után elküldöm a kigyűjtött inspiráló képeket és az elhangozzak összefoglalóját. Megkeresem ár-érték arányban a legjobb vakolatot vagy homlokzatfestéket és annak helyszínre szállított, végső anyagköltségét is átküldöm neked. Így pontos képet kapsz a színezésed anyagi vonzatáról.

  Nem tukmálok rád semmit, csupán segítelek a színválasztás rögös útján. A végső döntést neked kell meghoznod és megtalálnod, álmaid ház színét. Azt a színt, amit ha napjában többször is látsz mosolyra fakaszt és hosszú évtizedek után is boldogan tekintesz rá.

  Már majdnem megvan az álomszín, kicsit bizonytalan vagyok, ezért átbeszélném az elképzeléseimet…

  Pont így vagy vele Te is?

  Akkor gyere, mond melyik Weber vagy Masterplast vakolatot választottad és beszéljük át a kiválasztott színt. Jó lesz-e, illik-e a környezetébe, passzol-e az ott lakók ízlésével stb.

  Hungarocell hőszigetelő rendszer akció - kérd ajánlatod

  Miért Judit?

  Horváth Judit vagyok, második generációs építőanyag kereskedő. Több mint 30 éve segítem az építkező embereket az otthonuk színválasztásában. Szenvedélyem és szakmai tapasztalatom révén olyan tanácsokkal és útmutatóval szolgálok, amelyek segítségével könnyedén megtalálhatod a tökéletes színt a házad homlokzatához.

  Ezért is írtam a Ház Szín Választás Tudástárat, amelyben hasznos tippeket és ötleteket találsz a külső színválasztással kapcsolatban. Ez az online könyv segít abban, hogy az otthonod külseje a személyiségedhez és az ízlésedhez igazodjon.

  Hiszem, hogy a színek hatalmas hatással vannak az otthonunk hangulatára és harmóniájára.

  Nem számít, hogy már régóta gondolkodsz a házad színezésén, vagy éppen most találkoztál először a gondolattal. Bízz abban, hogy segítségemmel megtalálod a megfelelő színt, amely házadat egyedivé és lenyűgözővé teszi.

  Elmegy az idő a kérdéseimmel?

  Ha pontosan tudod mit akarsz, de nem vagy biztos, hogy jól döntöttél-e vagy csak egy kis simítás szükséges az ötleteden (van már 2 max. 3 kiválasztott színed, amiből az egyetlent kellene megtalálni), akkor elég az idő. Tanácsadás előtt kapsz egy részletes kérdőívet. Ezt megválaszolva visszaküldöd az épületedről készült fényképekkel. Ennyi idő igazából 1 fő kérdés körbejárására, a vakolat típusának megtalálására és/vagy a 2-3 hozott színből az 1 főszín kiválasztására elég. Ne feledd: max. 120 négyzetméteres, egy szintes épület fér bele. Nagyobb, két szintes, tetőtérbeépítéses stb. épület esetében kérd egyedi ajánlatunkat.

  Ház szín választás Ház szín választás Ugyanaz a ház, szürke kiemeléssel Szürke kiemeléssel

  A konzultáció előtt prémium csomag esetében minimum ennyit én is készülök még pluszban és hozom az ötleteimet – házakról képekben, amit átbeszélünk és a hozott képekből összerakjuk az álomszínt. Ezt abban az esetben válaszd, ha megvan nagyjából milyen színű legyen az épület. Azaz max. 4 színre le tudtad szűkíteni a neked tetsző színeket és ebből kellene egyet max. kettőt kiválasztani vagy ha megvannak a színek, akkor a díszítést átbeszélni stb.

  Kérlek, a 4 színt ne úgy értsd, hogy tetszik a fehér, meg a szürke és a barna színek is és szerinted melyik illene a házamra, hanem megvannak a színszámok is a Weber vagy a Masterplast színeiből.

  Ha tanácstalan vagy, akkor két lehetőséged van. Ha időd engedi és szeretnél Te rájönni, melyik színben mutatna legjobban a házad, akkor kérd a Ház szín választás tudástárt>>

   

  Nem csak a szín lesz szép, de a vakolat is jól mutat évek múlva is. Átbeszéljük milyen vakolatot válassz, hogy 1-2 év múlva ne legyen csúnya algás vagy foltos a falad.

  Algás fal
  Ugye, te sem szeretnéd, hogy pár év múlva így nézzen ki a házfalad?

  Az építkező emberek átlagban 20-30 évig nem akarnak a házukra újra költeni, főleg a külső színezésre, újra festésre.

  Mit is jelent mindez?

  Ha csak 10 évig minden nap nézegeted a félresikerült, algás, mohás vagy kifakult faladat, érdemes átgondolnod vajon havi szinten 125 Forintot – Prémium csomag esetében 208 Forintot – nem ért-e volna meg, ha másként döntesz…

  15 perc időtartamban most csak 6.990 Forint.

  Még nagyon tanácstalan vagy válaszd a Prémium csomagot, ahol előbb elmondottak mellett 35 percben beszéljük át a neked tetsző színeket.

  A teljes csomag ára 9.990 Forint.

  Hungarocell hőszigetelő rendszer akció - kérd ajánlatod