Ház színválasztás átbeszélése

Beszéljük át online – Ház szín választás átbeszélése

ideges vagy?Kinek a véleményét kérdezed meg a külső házfal színének kiválasztása előtt?

Manapság szakembert találni nagyon nehéz. Ha sikerül, az is lót fut és csak annyit mond, hogy válasszátok ki a színt mire jön. Számára mindegy, hogy kékre, zöldre, sárgára, barnára vagy fehérre festi-e a házadat.

Megkérdezheted a férjedet, párodat, de amikor felteszed neki a költői kérdést, hogy a két – számára azonos szín – árnyalat közül melyik legyen furcsán fog nézni. Még az egyébként használatos nevekkel elboldogul – mint a kávé vagy mogyoró, de mit kezd a marsala vagy púder árnyalatokkal?

A gyerekek a kedvenc színüket vagy focicsapatuk színét mondják, ami általában élénk és még ha szoba színének mehetne is az ő birodalmukba a külső falra mégsem választanád.

Megkérdezheted a szüleidet, akik szerint minden jó, amit választasz vagy ha tetszik is nekik egy szín, az számodra túl régies, öreges…

Megnézed a lakberendezési újságokat, ahol a trendi új építésű házak csodaszép látványt nyújtanak, neked is tetszik, de te ennél sokkal színesebb egyéniség vagy és a családod is jobban szereti a barátságos, vidám színeket.

Felkerekedhetsz, boltról boltra járhatod az építőanyag telepeket, festékboltokat, ahol a kezedbe nyomnak egy színmintát vagy a bemutatófalra mutatnak, hogy válaszd ki mi tetszik.

Nemesvakolat szín (por állapotban) Vakolat színek

Tanácstalan vagy, elakadtál?

Jól jönne, ha valakivel át tudnád beszélni ötleteidet?

A kiválasztott színeket, amiken sokat agyaltál?

Gyere és beszéljük át!

Miért engem válassz?

 Judit segít neked
Judit segít neked

Sok színválasztást láttam az elmúlt 30 évben. Küldetésemnek érzem, hogy ügyfeleimnek megmutassam a helyes utat a tökéletes szín kiválasztásához, ami méltón kiemeli otthonukat.

Felhívom a figyelmedet még a kivitelezés előtt a vakolat kiválasztásának fontosságára. Nem pár év múlva derül ki, hogy algás lesz a felület vagy csupa por minden, a szín is kifakul…

Amikor a kivitelező odaáll eléd, hogy hogyan is legyen, akkor ez nem derült égből villámcsapásként fog érni, hanem tudod mit is szeretnél és azt is, hogy ez pont úgy meg is valósítható.

Nem tukmálok rád semmit, sem az ötleteimet, sem a stílusomat. Alternatívákat, variációkat mutatok számodra, ami által megkönnyítem a választásodat.  A végső döntést neked kell meghoznod. Te tudod a legjobban mi áll közel hozzád, mit érzel a magadénak.

Az otthonod arculata benned van. Az én feladatom csupán annyi, hogy a megfelelő kérdésekkel, inspirációs képekkel és szín variációkkal felszínre hozzam. A színezés végén azt tud mondani, hogy otthon édes otthon. Megérte a sok idegeskedés, a rengeteg munka…

Hogyan történik a tanácsadás?

Otthonodból sem kell kimozdulnod, mivel online Zoom felületen találkozunk.

Ha más felületen otthonosabban mozogsz lehet – Messenger, Meets – jelezd nekem és egyeztetünk.

Elmegy az idő a kérdéseimmel?

Ha pontosan tudod mit akarsz, de nem vagy biztos, hogy jól döntöttél-e vagy csak egy kis simítás szükséges az ötleteden (van már 2 max. 3 kiválasztott színed, amiből az egyetlent kellene megtalálni), akkor elég az idő. Tanácsadás előtt kapsz egy részletes kérdőívet. Ezt megválaszolva visszaküldöd az épületedről készült fényképekkel. Ennyi idő igazából 1 fő kérdés körbejárására, a vakolat típusának megtalálására és/vagy a 2-3 hozott színből az 1 főszín kiválasztására elég. Ne feledd: max. 120 négyzetméteres, egy szintes épület fér bele. Nagyobb, két szintes, tetőtérbeépítéses stb. épület esetében kérd egyedi ajánlatunkat.

Ház szín választás Ház szín választás Ugyanaz a ház, szürke kiemeléssel Szürke kiemeléssel

A 30 perc előtt minimum ennyit én is készülök még pluszban és hozom az ötleteimet – házakról képekben, amit átbeszélünk és a hozott képekből összerakjuk az álomszínt. Ezt abban az esetben válaszd, ha megvan nagyjából milyen színű legyen az épület. Azaz max. 4 színre le tudtad szűkíteni a neked tetsző színeket és ebből kellene egyet max. kettőt kiválasztani vagy ha megvannak a színek, akkor a díszítést átbeszélni stb.

Kérlek, a 4 színt ne úgy értsd, hogy tetszik a fehér, meg a szürke és a barna színek is és szerinted melyik illene a házamra, hanem megvannak a színszámok is a Weber vagy a Masterplast színeiből.

Ha tanácstalan vagy, akkor két lehetőséged van. Ha időd engedi és szeretnél Te rájönni, melyik színben mutatna legjobban a házad, akkor kérd a Ház szín választás tudástárt>>

Ha még nem tudod milyen színvilág legyen az otthonodon vagy sok minden tetszik, esetleg elképzelésed sincs, akkor neked nem ez a csomag való, hanem válaszd a lakberendezőt, aki segít megtalálni otthonod álomszínét>>

Ne feledd! Fél óra, azaz pontosan 30 perc áll a rendelkezésedre.

Ezután a kiválasztott időpontban online kapcsolódunk és átbeszéljük a téged foglalkoztató szín kérdést.

 

Nem csak a szín lesz szép, de a vakolat is jól mutat évek múlva is. Átbeszéljük milyen vakolatot válassz, hogy 1-2 év múlva ne legyen csúnya algás vagy foltos a falad.

Algás fal
Ugye, te sem szeretnéd, hogy pár év múlva így nézzen ki a házfalad?

Az építkező emberek átlagban 20-30 évig nem akarnak a házukra újra költeni, főleg a külső színezésre, újra festésre.

Mit is jelent mindez?

Ha csak 10 évig minden nap nézegeted a félresikerült, algás, mohás vagy kifakult faladat, érdemes átgondolnod vajon havi szinten 125 Forintot – Prémium csomag esetében 208 Forintot – nem ért-e volna meg, ha másként döntesz…

Fél óra időtartamban most csak14.990 Forint,

ahol előtte én is gyűjtök ötleteket, sőt a konzultációra hozok inspiráló képeket is, ami illik az elképzeléseidbe.

Még nagyon tanácstalan vagy válaszd a Prémium csomagot, ahol előbb elmondottak mellett megkapod a Ház szín választás tudástárat is. Először olvasd el, gyűjts ötleteket, majd ebből megtaláljuk az álomszínt a 30 perces konzultáción. A teljes csomag ára 22.990 Forint.

Bónusz ajándék a konzultáció mellé:

Kapsz hozzá egy 10 oldalas AJÁNDÉK mellékletet, melynek tartalma:

  1. költségvetés tervező – nyomtatható formában, mely a külső színezés során felmerülő kiadásokat tartalmazza. Te csak begyűjtöd és mellé írod az árakat!
  2. Ugyanez excel táblázatban, hogy azonnal tudd milyen összegnél tartasz. A táblázat az általad beírt tételeket automatikusan összesíti.
  3. A színezendő felület meghatározásához egy összesítő, mely segít felmérni a házadat, hogy hány négyzetméter. Külön, ha csak színezés vár rád és külön azok számára, akik hőszigetelni is szeretnének.
  4. Színek, hogy megtaláld az álomszínt. Több gyártócég vékony- illetve homlokzatfestékét valamint színes lábazati vakolatát bemutatva.
  5. Színek HBW szerinti besorolása, hogy ne csak szép, de tartós is legyen.

Plusz bónusz a Prémium csomaghoz:

Az eddig felsoroltak

+ Ház szín választás tudástár

+10.000 Forintos kupon, mely beváltható a kiválasztott vakolatszín megrendelésére.

Mennyi idő a tanácsadás?

A tanácsadás hossza: 1/2 óra

Mikor történik a tanácsadás?

Előre egyeztetett időpontban. Egy online időpontfoglaló naptárban kiválaszthatod, mikor érsz rá a legjobban.

 

Mi történik a tanácsadáson?

 • Átbeszéljük az elképzeléseidet és a házadról való fontos tudnivalókat a beküldött képek és a 40 kérdésből álló kérdőív alapján. A megrendeléskor kiküldött levélben minden információ benne lesz pl. arról is, hogy mit fényképezz le. (Minél részletesebben töltöd ki és csinálod meg a benne leírtakat annál mélyebben ismerkedhetek meg a házad külső homlokzatával, magával az épülettel és annak környezetével, így tudok még jobban segíteni, illetve a konzultáció ideje sem erre megy el.)
 • Megnézzük, hogy az általad kiválasztott szín/színek illenek-e az otthonod külső falára, környezetéhez. Átnézzük a fő színválasztási alapelveket, hogy ne ess abba a hibába, hogy össze nem passzoló színeket választasz.
 • Kivesézzük az általad kiválasztott színt. Nagyban is úgy mutat-e, mint ahogy elképzelted. Ne fordulhasson elő, hogy a tejeskávé színre tervezett házadból rózsaszínű legyen. Megnézzük, hogyan is mutat nagyban az adott szín. Nem-e túl erős vagy inkább nagyon halvány az épületedhez.
 • Ránézünk a házadra szakmai szempontból is. Egész nap süti-e a nap vagy épp ellenkezőleg árnyéban van. Ez alapján kiválasszuk milyen vakolat kerüljön rá és melyiket kerüld el, ha nem szeretnél algás felületet.
 • Megnézzük, hogy a kiválasztott szín nagy felületre is ajánlott-e. Ezzel elkerülhető, hogy a vakolatod kifakuljon vagy megrepedezzen pár év múlva a házadon. (Persze jó kivitelező is kell hozzá!)
 • Elmondom javaslataimat, ötleteimet. Mivel a konzultációra én is készülök… Megmutatom egy-egy épületen, hogyan is nézne ez ki nálad. Nem konkrét színben pompázó házakat mutatok, hanem inspirációval látlak el. Lehet, hogy egy kiemelésre, kicsit más színre, erősebb vagy halványabb árnyalatra lenne szükséged.  Előfordulhat, hogy teljesen más irányt vesz a konzultáció és rádöbbensz, hogy igazából szíved mélyén mégsem a most aktuális divatszíneket szeretnéd otthonodon látni, hanem egy teljesen más árnyalatot. Ekkor se ess kétségbe. Mások is vannak így. Átbeszéljük milyen színből válassz – most már az inspirációs fotók adta segítség nélkül – és igyekszünk a szűk fél órában, ha nem is a pontos színt, de színcsoportokat, árnyalatokat találni, amiből egy kis időráfordítással megtalálod otthonod álom színét.
 • A konzultáció után elküldöm a kigyűjtött inspiráló képeket és az elhangozzak összefoglalóját. Megkeresem ár-érték arányban a legjobb vakolatot vagy homlokzatfestéket és annak helyszínre szállított, végső anyagköltségét is átküldöm neked. Így pontos képet kapsz a színezésed anyagi vonzatáról.

Nem tukmálok rád semmit, csupán segítelek a színválasztás rögös útján. A végső döntést neked kell meghoznod és megtalálnod, álmaid ház színét. Azt a színt, amit ha napjában többször is látsz mosolyra fakaszt és hosszú évtizedek után is boldogan tekintesz rá.

Válaszd ki a számodra szükséges ház színválasztás átbeszélése csomagot:

Alap csomag

30 perc online konzultáció az általad kiválasztott időben

előtte 40 kérdésből álló kérdőív kitöltése

10 oldal melléklet (költségvetés tervező, nm meghatározó, színek stb.)

 Előtte felkészülés a konzultációra – min.30 perc ötletelés, inspiráció gyűjtés

Konzultáció után a kigyűjtött ötletek, összefoglaló, anyagköltség átküldése

Prémium csomag:

30 perc konzultáció az általad kiválasztott időben

előtte 40 kérdésből álló kérdőív kitöltése

10 oldal melléklet (költségvetés tervező, nm meghatározó, színek stb.)

Előtte felkészülés a konzultációra min.30 perc ötletelés, inspiráció gyűjtés

Konzultáció után a kigyűjtött ötletek, összefoglaló, anyagköltség átküldése

+Ház szín választás tudástár

+ 10.000 Forintos kupon, mely beváltható a kiválasztott vakolatszín megrendelésére

Ára: 14.990 Forint

Ára: 22.990 Forint

 

Az ajánlat max. 120 négyzetméteres egy szintes családi házra vonatkozik. Nagyobb épület, tetőtérbeépítés esetén kérdj egyedi ajánlatot.

 

Hogyan tudok fizetni?

Az alábbi űrlap kitöltésével, adataid átnézése után küldöm a számlát, melyet előre utalással tudsz kiegyenlíteni.

Megrendelés menete:

 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot adataid megadásával.
 2. Kapsz egy visszaigazolást.
 3. Utald át az összeget.
 4. Közben kiállítom és elküldöm a számládat.
 5. A pénz beérkezése után küldök egy részletes kérdőívet, mely alapján én is felkészülök a házadból. Alaposan töltsd ki, minél többet osztasz meg velem, annál többet tudok segíteni.
 6. Kiválasztod az időpontfoglaló naptárból a számodra megfelelő időpontot.
 7. Küldöm az online találkozó linkjét a kiválasztott felületre – ZOOM, Meats.
 8. A megbeszélt időben és helyen online átbeszéljük a színválasztás során fellépő legfontosabb kérdésedet.
 9. Átküldöm a megnézett színeket, inspiráló házakat és a megbeszélés rövid összefoglalóját.

 

Már majdnem megvan az álomszín, kicsit bizonytalan vagyok, ezért átbeszélném az elképzeléseimet…

Pont így vagy vele Te is?

Akkor gyere, mond melyik Weber vagy Masterplast vakolatot választottad és beszéljük át a kiválasztott színt. Jó lesz-e, illik-e a környezetébe, passzol-e az ott lakók ízlésével stb.

Rendeld meg itt a kiválasztott ház színválasztás átbeszélése csomagot:

  Név*

  E-mail cím*

  Számlázási név, cím*

  Telefonszám*

  Tegeződjünk vagy magázódjunk
  *

  Kiválasztott csomag
  *

  120 nm-nél nagyobb épület egyedi ár kérése-tetőtérbeépítés, melléképület stb.˙(Kérlek írd le mire is kérsz ajánlatot, hány négyzetes az épület, mi a fő kérdésed)

  Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.