Rólam

Öteletek Építkezőknek Horváth Judit:

Több, mint 30 éve segítem az építkező, felújító embereket

 

Örömmel osztok meg hasznos ötleteket építkezőknek és felújítóknak, hiszen évtizedek óta építőanyag kereskedőként állhatok mellettük. Mindig figyelembe veszem az egyéni igényeket, és ajánlom azokat a termékeket, amelyekben magam is hiszek és saját otthonomnál is választottam. Részese voltam számos építkezésnek, sőt, néhányban aktív szerepet is vállaltam. Ennek köszönhetően nem csak elméletben ismerem az építőanyagokat, hanem rengeteg gyakorlati tapasztalattal is rendelkezem arról, melyik anyag mire való és miért jó választás.

Tudom, hogy az építkezés során felmerülő lelki terhek és idegeskedés nagy kihívást jelenthetnek, de ugyanakkor az elkészült ház látványa és az elégedettség hihetetlen boldogsággal tölt el. Ezért szívesen segítek, hogy álmaid otthona pontosan úgy valósuljon meg, ahogyan megálmodtad és elképzelted.

Ötletek Építkezőknek Horváth Judit -elfoglalt házfelújítók online építőanyag kereskedője

Horváth Judit vagyok második generációs építőanyag kereskedő

Mindig is tudtam, hogy mást szeretnék, mint a többi építőanyag kereskedő. Legyen szó kiszolgálásról, ügyfélkezelésről vagy online jelenlétről.  Az Ötletek Építkezőknek honlapot  azért hoztam létre, hogy sok hasznos információt nyújtsak az építkező emberek számára, mindezt közérthetően az ő nyelvükön. 

Online vásárlóim rendkívül elégedettek mind a termékek minőségével, mind a vásárlási folyamattal. Gyakorlatilag végigvezetem őket   az árajánlatkérés pillanatától a termékek átvételéig. Nincsenek meglepetések vagy váratlan események. Mindig tudják mikor érkezik az építőanyag, sőt néha még a kiszállítást végző teherautó színével is tisztában vannak.

Az építkezés és felújítás során gyakran felmerül a kérdés: milyen színű legyen a házam? Ebben szeretnék segítségedre lenni. Írtam egy online könyvet, a Ház Szín Választás Tudástárat, amelyben hasznos tippeket és ötleteket találsz a külső színválasztással kapcsolatban. Ez az online könyv segít abban, hogy az otthonod külseje a személyiségedhez és az ízlésedhez igazodjon.

Hiszem, hogy a színek hatalmas hatással vannak az otthonunk hangulatára és harmóniájára. Ezért a Ház Szín Választás Tudástárban olyan információkat osztok meg, amelyek segítenek megtalálni az ideális színt a házad számára.

Jöjjön hét dolog, amit elárulok magamról:

1. Egyszerűen imádom a gyönyörű házakat, úgy mint gombóc Artúr a csokoládét. Nem számít, hogy újak vagy régiek, kicsik vagy nagyok, házikók vagy  impozáns kastélyok…A felújításra váró épületek elragadnak, és mindig elgondolkodom,  hogy milyen csodákat lehetne belőlük kihozni…
2.A régi parasztházak különösen közel állnak a szívemhez, főleg akkor ha tornáccal is rendelkeznek.
3. A kihívások híve vagyok, bár nem a sportban…hanem a megvalósítások, az ötletek terén. Nagy öröm számomra, amikor a szakemberek szerint lehetetlennek tűnő “feladat” mesésen szép lesz, és mindenkinek tetszik:)
4. Egyszerűen lenyűgöznek a gyönyörű vakolatok. Nem csak az épületek külső homlokzatán, hanem a belső felületeken is alkalmazva. Titokban elárulom, hogy házunkban is vannak vakolt falak, mert így érzzük igazán otthonosnak:)

Ötletek Építkezőknek Horvát Judit: Vékonyvakolat - ház kép
Vékonyvakolatból készült ház – egy épület belső falának dísze

5. Magával ragadnak a régi dolgok – nem kell, hogy értékesek legyenek. Ha még családi kötelék is fűz hozzájuk, akkor szinte mindent összegyűjtök.
6. A tanulás szeretete áthatja mindennapjaimat. Örömmel tájékozódom a világ dolgairól, szakmai újdonságokról, új rendszerekről és bevezetésre kerülő előírásokról… Minden olyan információt igyekszem megosztani a követőimmel, ami fontos és érdekes lehet az építkező emberek számára.
7. Célom, hogy minél több emberhez eljuthassak, és ezzel hozzájárulhassak az építkezés és felújítás „rettegett szörnyének” megszelidítéséhez. Igaz, hogy egy építkezés rengeteg kosszal, porral, szervezéssel, idegeskedéssel és nem várt fordulatokkal jár, de ugyanakkor számos pozitív élményt és örömöt is hozhat. Kiemelhetjük olyan képességeinket és készségeinket, amelyekről korábban talán nem is tudtunk – legyen az szervezés, irányítás vagy barkácsolás, javítás terén…Ha csak egy embernek is segíthetek, és ezáltal jobb minőségűvé válhat a háza, megelőzhető egy nagy hiba… már megérte.

+1. Imádom a humort, különösen az élet által szülte történetek vicces kimenetelét. Régebben egy kedves középkorú házaspár látogatott meg . Az úr azt mondta: „Amikor mi építkeztünk, még 50 kilogrammos zsákokban volt a cement.” (Ez már több mint 30 éve volt. Most már 25 kilogrammos zsákban kapható.) Erre a felesége rávágta: „Akkor még parti-képes fiatalember voltál.” 🙂

Építőanyagok garanciával

Az Ötletek Építkezőknek honlap számára a minőség az elsődleges, ezért itt csak megbízható, minőségi építőanyagokat találsz, melyeket Magyarországon gyártanak. Minden termék bevizsgált, rendelkezik műszai/biztonságtechnikai adatlapokkal és természetesen gyári garanciával.

A hőszigetelő rendszerek sok terméktől eltérően rendszergaranciával is rendelkeznek.

Minden építőanyag közvetlen gyártói forrásból kerül hozzád! 

építőanyagok garanciával

Ügyfél elégedettségi garancia

Az Öltetek Építkezőknek honlap számára az ügyfelek elégedettsége kiemelten fontos. Garantálom, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy megtapasztalhasd építőanyagod beszerzése kevesebb stresszel és több pozitív élménnyel jár.

Bátran tegyél fel kérdéseket, segítek abban, hogy a legjobb döntést tudd meghozni. Akár az építőanyagok kiválasztásával  vagy kivitelezésével kapcsolatban. Megmondom azt is, ha az épületednek nem való a termék.

Ötletek Építkezőknek: építőanyagok helyszínre szállítása akár díjmentesenSzállítási garancia

Támogasd a környezetedet!

Miért tegyen meg dupla távot a teherautó, ha közvetlenül hozzád is viheti az anyagot?

És Te miért kérnéd kölcsön a főnök furgonját, pakolnál kétszer, ha mindez egyszer is megoldható?

Garantálom, hogy a megrendelt építőanyagok a megadott határidőn belül kiszállításra kerülnek, és ha bármilyen szállítási probléma merülne fel,  gondoskodom a gyors megoldásról.

8+2 érv, ami az Ötletek Építkezőknek – Horváth Judit ajánlata mellett:

1. Minden lépésben veled vagyok, és személyesen kísérem végig a megrendelésed folyamatát, az árajánlatkéréstől a kiválasztott termék helyszínre szállításáig. Így nem kell aggódnod, hogy kihez fordulhatsz vagy kivel beszéltél korábban.

2. Nyugodt lehetsz a választott termékkel kapcsolatban is, mert teljes körű szakértői támogatást nyújtok számodra. Részletesen és érthetően elmagyarázom a dolgokat az építkezők nyelvén.

Speciális problémád van? Semmi gond, kikérem az adott témában a terméket gyártó cég legilletékesebb szakértőjének javaslatát.

3. A árajánlatodat vagy a termékek megrendelését a neked legalkalmasabb időben teheted. Nem számít, hogy hétvégén vagy hajnalban, otthon ülve a kedvenc kanapédon vagy éppen vendégségben vagy. Csak néhány szabad percre van szükséged. Ezáltal időt, energiát és üzemanyagot takaríthatsz meg, és még a környezetet sem terheled a felesleges autókázással.

4. Nem kell kellemetlen szívességeket kérned barátoktól vagy főnöködtől az anyagok helyszínre szállítása során. Sok esetben ingyenesen szállíttatom az építőanyagot az építkezés helyszínére. A távolság sem akadály, mert ajánlatom az ország egész területére érvényes, ahol a megfelelő útburkolat lehetővé teszi a 24 tonnás kamion közlekedését. Ha szűk utcáról van szó, a sofőr előzetesen leakasztja a pótot.

5. Építőanyag csomagod helyszínre szállítása előre egyeztetett napon történik. Nem kell heteket vagy napokat várnod a kiválasztott termékre. Gyakran óramű pontossággal érkezik a kért termék.

6. Az anyagszükségletet a te házad adott négyzetméterére számolom ki, szemben a gépi fél zsák/kanna árkalkulációkkal. Az árajánlatban szereplő ár már a végső ár, nincsenek rejtett költségek vagy díjak – tartalmazza a raklapot, a csomagolást és a szállítást is. Ráadásul az építkezés helyszínén a sofőrnek sem kell semmilyen díjat fizetned. A megadott árak bruttó, azaz ÁFÁS árak!

7. A kiválasztott anyag mellé nem csak a számlát és a biztonságtechnikai adatlapokat küldöm el. Gazdagodhatsz hasznos tippekkel a termékek felhasználásával, tárolásával kapcsolatban, és még néhány meglepetést is tartogatok számodra.

8. Ha reklamáció merülne fel az általam szállított építőanyaggal kapcsolatban, nem hagylak magadra. Azonnal továbbítom és kérem a gyártó cégektől az eset gyors kivizsgálását. A reklamáció kezelése során mindig a megoldásra koncentrálok, hogy elégedettségedet biztosítsam.

+1 Az építkezők és felújítók segítése terén már több mint 30 éves tapasztalatomra támaszkodhatsz. Az évek során számos embert segítettem a szükséges építőanyag kiválasztásában, és szakértői tudásommal álltam rendelkezésére.

+2 Nálam kizárólag hazai gyártású, szigorúan ellenőrzött termékek közül válogathatsz, melyeket teljes körű garanciával és számlával, helyszínre szállítva vehetsz át.

 házhoz szállítás

Ötletek Építkezőknek Horváth Judit mottója: 

“Minden mesterség többé – kevésbé rutin dolga, csak a kereskedőnek kell napról napra, óráról órára minden tehetségét, minden szellemi erejét csatasorba állítani. Hiszen minden pillanatban más emberekkel van dolga és az emberismeret mérhetetlen tárházát kell mozgósítania.”

Herbert Casson

Rólam – Ötletek Építkezőknek Horváth Judit – mondtátok:

“…méghogy csak a férfiak értenek az építkezéshez!”

Heli

„Szívből gratulálok neked!
Ha valaki szétnéz ezen a honlapon, szerintem megérti, hogy miért kaptad ezt a díjat, és kétség sem férhet hozzá, hogy nagyon megérdemled!
Az építkezés minden ember életében egy nagyon meghatározó élmény. Az hogy rémtörténeteket fog majd mesélni róla, vagy netán kedvet kap egy újabbhoz, az attól függ, hogy összehozza e a sors olyanokkal mint TE. Hiszen a szakmai alázat, és képzettség, na meg az egyéniséged az ami segít abban az embereknek, hogy a félelmetes építkezés egy igazi pozitív élmény legyen. Megfontolt jó döntések sorozata, amiket az itt kapott értékes információk segítenek meghozni.
A jövőben is nagyon sok sikert kívánok neked!
Szeretettel:
Takács Katinka”

„Kedves Judit!
Megérkezett, igen. Köszönöm a gyors és pontos ügyintézést.
Akinek lehet, ajánlom majd! 🙂
Üdvözlettel,Márkus Tamás – Csömör”

“Kedves Judit!
Nagyon szépen köszönöm. Megérkezett . Minden gyorsan és rendben lezajlott.
Üdvözlettel : Kiss Andrea – Balatonfüred”

 

“Kedves Judit!  Minden rendben megérkezett!! Köszönöm a türelmét, a segítőkészségét! Kívánok munkájához  jó egészséget!

Üdvözlettel:  Erzsébet – Zalalövő”

 

„Kedves Judit!

Hálásan köszönjük!
Minden rendben, a megbeszélték szerint megérkezett.
Nagyon szépen köszönjük a segítökészséget és szakértelmet!

Őszinte köszönettel:

S-M Judit”

“Kedves Judit!
Köszönjük szépen , már sikerült is elhoznunk!
Mégegyszer is nagyon szépen köszönjük a gyors ügyintézést !
Bármikor, bárkinek szívesen ajánljuk Önöket !
Köszönettel : Kállainé Szabó Mária – Nyúl”

Kedves Judit!
Köszönöm szépen, rendben megérkezett! Legközelebb is Önöket választjuk az esetleges külső szigeteléshez.
Köszönettel: Varga Zoltán – Bő”

„Kedves Judit!
Köszönöm, minden rendben volt! Nagyon korrektül és gyorsan kezelik a megrendeléseket! Természetesen a jövőben is Önöket fogom keresni, valamint ajánlani az ismeretségi körömnek!
Üdvözlettel:
Lehoczky Gábor – Budapest”

“Kedves Judit!
A megadott időben és címre, hiánytalanul megérkezett minden. A számlát tartalmazó e-mailt is meg kaptam, köszönöm!
Külön köszönöm a gondos, körültekintő ügyintézést!
Sok sikert, vidám év végét kívánok!
Üdvözlettel:
Orosz József – Hajdúsámson”

“ Kedves Judit !
A thermobeton pontos időben , hiánytalanul megérkezett.
Szeretném önnek megköszönni a és pontos szervezést..
Köszönettel: Gazdag László (egy nagyon elégedett ügyfél !) ”

“Kedves Judit!
Minden rendben volt, a járművezető kedvessége, segítőkészsége is egészen példamutató – Önökkel együttműködni valódi felüdülés volt. 🙂
Köszönöm mindannyiuknak az előzékenységet, odafigyelést!
Minden jót kívánok.
Üdvözlettel:
Tóth Attila – Kismaros”

“Kedves Judit!
Köszönöm a segítségét és a kedvességét, rendben megérkezett a színező.
Üdvözlettel Gál Gabriella – Szolnok”

“Kedves Judit!
Köszönök mindent az árú a helyén.
Köszönettel a figyelemért
NYITRAI Ákos – Szentendre”

„Kedves Judit!
Igen rendben Megérkezett a csere raklapokat elvitték!
Nagyon szépen köszönöm a gyors és pontos ügyintézést!
Maximálisan meg vagyok elégedve mindennel!
Köszönöm szépen!
Tisztelettel Baumann György – Pereszteg”

“Kedves Horváth Judit! Az áru hiánytalanul megérkezett! Köszönöm szépen a kifogástalan munkáját! Köszönettel:Puporka Lászlóné – Recsk”

„Kedves Judit!

A munkát befejeztük, mindennel meg vagyok elégedve, Örülök, hogy rátaláltam Önökre mert egy nagyon korrekt vállalkozást ismerhettem meg.Minden felmerült kérdésemre megkaptam a válaszukat. A szállítással és a számlázással is minden rendben volt. A munka során betartottuk az Önök javaslatait és zökkenőmentesen folyt a kivitelezés. Három napon keresztül két betonkeverővel dolgoztunk és közel 30 köbméter betont építettünk be. A thermobeton vastagsága elérte sőt esetenként meghaladta a 20 centimétert. Mindenkinek javasolni tudom födémszigetelés esetén a thermobetont, mert könnyű jól bedolgozható és a régi padlások egyenetlenségeit simán lehet vele korrigálni. Bízom benne, hogy hozzám hasonlóan valamennyi vásárlójuk elégedett a szolgáltatásukkal. Munkájukhoz további sok sikert és elégedett ügyfelet kívánok.

Üdvözlettel: Mendler András – Baja”

„Kedves Horváth Judit!
Ezúton is szeretném jelezni, hogy a hőszigeteléshez megrendelt anyagok rendben megérkeztek. Segítő közreműködését nagyon köszönjük!
Üdvözlettel:
Oczotné Püski Mariann – Mezőberény”

“Kedves Judit! Délelőtt megérkezett rendben a termobeton.Semmi gond nem volt .Ezuton szeretném megköszönni segítségét és kedvességét.
Köszönettel Székely József – Benecebaráti”

“Kedves Judit!
A thermobeton meg érkezett rendben.
Köszönöm kedvességét és rugalmasàgàt. Jó tapasztalni, hogy vannak cégek akiknek tényleg fontos a vevő.
Bende András – Gyula”

“Tisztelt Judit ! A megrendelt áru hiánytalanul megérkezett,minden rendben lezajlott.-Megkivánom,jegyezni,hogy a gépkocsivezető rendkivül inteligens,segitőkész.-Ismeretségi körömben mindenkinek ajánlani fogom önöket. – További szép napot. Tisztelettel: Fazekas István !”

“Kedves Judit!
Köszönöm az intézkedést. Minden rendben megérkezett, hiánytalanul és sérülésmentesen.
Üdvözlettel:
R. Mihály – Zalaegerszeg”

“Kedves Judit!
Igen, megérkeztek, mennyiségileg, és minőségben is rendben voltak, a kiszállítást végző személy is abszolút segítőkész volt.
Minden úgy történt, ahogy előre egyeztettük. 🙂
Szép Napot!
Üdvözlettel:
János – Székesfehérvár”

“ A rendelt termékek hiánytalanul megérkeztek! Köszönöm a gyors kiszolgálást, és külön kiemelném a sofőr segítő készségét! Nagyon szimpatikus volt!
A számla szerintem holnap biztos megérkezik.
Még egyszer köszönök mindent. Ajánlani fogom ismerőseimnek!
Czeglédi Tamás – Ács”

„Kedves Judit!
Igen, megérkezett és már be is pakoltam.
Minden rendben!
Nagyon köszönöm a munkáját, és a segítségét!
Kellemes hétvégét kívánok!
Tisztelettel,
Szécsényi István – Gyál”

“Kedves Judit!
Rendben megérkezett szigetelő anyag!Ezúton is szeretném a családom nevében megköszönni a segítségüket!!!!
További eredményes munkát és szép napot kívánok!!
Üdvözlettel: Csóbor Mária – Pacsa”

“Kedves Judit!
Az áru sérulésmentesen, hiánytalanul megérkezett.
A söfőr kedves,segítőkész volt.
A számla is megérkezett, köszönöm,szépen.
Iylen korrekt, gyors, precíz, segítőkész partnerrel még nem volt dolgom.
Mégegyszer köszönöm.
Ajánlom Önöket.
Köszönettel:
Kiss András Türje”

“Köszönöm a kedvességét,a megrendelt árut megkaptam,minden rendben megérkezett.További sikeres munkát és szép napot kívánok önnek.
Üdvözlettel: Závori István – Nagyszentjános”

“Kedves Judit!
Igen megkaptam őket, hibátlanul.
Köszönöm a gyors szállítást.
Tavasszal a homlokzat hőszigetelését is tervezem, mindenképpen keresni fogom Önöket.
Üdvözlettel:
Gábor – Nemesvámos”

„Kedves Judit !
Köszönöm szépen,nagyon megvagyok elégedve!
Előszőr is a kiszállító rendes,türelmes volt !
A szigetelést már a héten megcsinálták,és érezni is a hatását !
Mégegyszer köszönöm szépen !
Minden jót !
Csontos Veronika – Pusztaszabolcs”

“Kedves Judit!
Ma délben rendben megérkezett az építőanyag, és ezúton szeretném megköszönni az egész rendelési folyamat során tapasztalt segítőkészséget, hatékonyságot, a példaértékű, problémamentes lebonyolítást. A sofőr pedig mindannyiunkat elképesztett a precíz, gyors és centire pontos lepakolással. 🙂
Köszönjük még egyszer!
Heim József – Hetes”

Kedves Judit!
Nagyon köszönöm a részletes információt és érdeklődést, minden terméket rendben megkaptam. A teherautó úgy megfordult és beállt a házunk elé, hogy jobban nem is lehetett volna. Elégedett voltam mindennel.
Barcza Attila – Celldömölk”

“Kedves Judit!
A termékek szerencsésen és rendben megérkeztek, köszönöm! Minden rendben van, mennyiségileg és minőségileg egyaránt. A szállító a megbeszéltek szerint hívott telefonon, kedves és segítőkész volt. Segített a pakolásban is, a kocsival sem volt gond, az utca végén meg tudott fordulni. Köszönök mindent, nagyon elégedett vagyok, bátran ajánlom önöket másnak is, jó választás volt önöktől vásárolni. További jó munkát
Üdvözlettel: Baki László Sárbogárd”

Köszönöm a lehetőséget,hogy önöktől vásárolhattam minden rendben volt az ügyintézéstöl a szálitásig.”
Magyar József – Telkibánya

„Tisztelt Judit!
Köszönjük szépen a termék rendben megjött, a kollégák nagyon segítőkészek voltak.
Ui.: Nagyon köszönöm a korrekt ügyintézést és a segítséget.
Tisztelettel: Dobóczi József – Szuhakálló”

Kedves Judit!
Nagy Öröm volt nekem megtalálni Önöket!
A magyarországi arogáns, mindenhez értő és kioktató eladók után a Judittal való találkozás azt hitette el velem hogy van remény!
Öntől szívesen tanulok, nem erőszakos de hihetetlen hasznos tanácsai az árakra de a munkák elvégzésére is jól jönnek.
Komoly elhatározásom hogy a továbbiakban is mindig Önöket keresem először ha építkezési szándékom lesz!
Köszönöm!
Tisztelettel !
Biri Nándor
Hevi Zsol Kft

„Az 1990-es években kezdtem építkezni. Az építkezéshez sok anyagot a HÉSZ BT-nél vettem meg. Mindig jelezték a vásárláskor, ha újabb anyag érkezett a raktárukba. Minőségben, árban jobban járhatok, ha az újat veszem meg. Nyáron tetőcsere történt. Náluk rendeltem meg a tetőcserepet. Időben megérkezett a lakásomhoz. A tetőhöz különböző kiegészítőket ajánlottak. Az ár/minőség számomra megfelelő volt. Hasznos ötleteikkel, hozzáállásukkal, 20 éves tapasztalatukkal valóban sokat tudnak segíteni az építkezőknek. Nagyon nincs olyan anyag, amit a katalógusból ne tudnának megrendelni. Ajánlani tudom az építőanyag telepet másoknak is.
Baranyai Sándor – Zalaegerszeg

„Köszönöm szépen gyors és precíz válaszát! Nagyon kedves, hogy Önöknél nem abból áll csak a kereskedelem,hogy a terméket értékesítésék, hanem abból is, hogy az eladás után is készséggel szolgálnak ötletekkel az ügyfél által felmerült kérdésekre!”
Nagy Norbert – Marcali

„Vékonyvakolatot kerestem az interneten amikor rábukkantam az akciós termékekre. Kiválasztottam egy gyönyörű sárga színt és a fehér árában kaptam rá árajánlatot. Még az alapozók is kiváló árban voltak. Nagyon hamar kaptam választ a kérdéseimre. Megrendeltem. A kiszolgálás nagyon előzékeny és hibátlan volt. Utólag érdeklődött az eladó, hogy minden rendben ment-e? Hát persze, ilyen kiszolgálás mellett nem is lehetett volna másként. Továbbra is itt fogok vásárolni. Köszönet a gyorsaságért és a kedvességért amellyel feledhetetlenné tették a vásárlást.
Üdvözlettel: Attila – Budapest

“Kedves Judit!
Köszönöm érdeklődését,igen rendben megérkezett az áru!
Maradok tisztelettel:Potyka Jánosné Ida – Tiszakeszi”

„Köszönöm a korrekt és gyors vásárlási lehetőséget, kívánok nagyon jó egészséget , vidám, nyugodt, vásárlókkal – megrendelőkkel teli napokat.”
Marton Sándor – Pácsony

„Kedves Judit! A kocsi és a postai számla is egyszerre érkezett,nagyon kedves korrekt a fuvarozó.Minden rendben volt és még egyszer köszönöm a segítőkész pontos munkáját,további szép estét kívánok,Csürke Mária – Gyál”

„Igen minden rendben van minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönöm a közre működést.” Sipos János – Szakcs

„Igen minden rendben megérkezett.
Köszönöm szépet.
Csak ajánlani tudom Önöket az ismerőseimnek
Tisztelettel : Kovács Krisztián – Felsőmocsolád”

„Kedves Judit!
Minden rendben volt, minden a terv szerint alakult!
Köszönöm szépen a segítségét, mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket! A szállító is nagyon kedves és segítőkész volt.
Vidám napot!
Üdvözlettel:
Kovács Simon – Dunakeszi”

“ Kedves Judit!
Megèrkezett, minden rendben volt
Köszönöm szépen.
B. ATTILA – Budapest”

“köszönöm érdeklődését rendben ment minden … köszönöm segitségét elégedett
vagyok mindenel tiszt Gláser Sándor – Mosonszolnok”

„Kedves Judit,
Köszönöm még egyszer a sok segítséget, minden jót kívánok:
Szilvia”

Ötletek Építkezőknek Horváth Judit: kérd részletes, személyre szabott árajánlatodat:

Tartozz te is az Ötletek Építkezőknek elégedett vásárlói közé!

Add meg adataidat, s 2 munkanapon belül küldöm számodra elkészített egyedi ajánlatomat:

 

  Neved*

  E-mail címed*

  Építkezés helyszíne, irányítószáma*

  Telefonszámod*

  Árajánlatkérés* (termék neve, négyzetméter, vastagság stb.)

  [wpgdprc "Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom."]

  [wpgdprc "Feliratkozom az Építkezési Ötlettárra."]

  Az Ötletek Építkezőknek honlapot  az alábbi felületeken is megtalálod: