Rólam

Öteletek Építkezőknek Horváth Judit:

Több, mint 30 éve segítem az építkező, felújító embereket

 

Régi motorosként évtizedek óta hasznos ötleteket adok építkező, felújító emberek számára, melyet mindig egyéni igényekre szabok.  Azokat a termékeket ajánlom  a hozzám fordulóknak, amelyekben én is hiszek, amit a saját házamnál is választok / választottam. Sok építkezést láttam, néhánynak személyes résztvevője voltam. Ezáltal nem csak elméletben tudom, melyik anyag mire való, miért jó választás…

Tapasztaltam min megy át az, aki felújít, milyen lelki terhet, idegeskedést jelent ez a számára, s micsoda boldogság, ha az elkészült ház pontosan úgy néz ki, ahogyan megálmodta, elképzelte…
Horváth Judit - építőanyag kereskedő

Horváth Judit vagyok második generációs építőanyag kereskedő

Mindig is tudtam, hogy mást szeretnék, mint a többi tüzép. Akár kiszolgálásban, akár ügyfélkezelésben, akár online megjelenésben.  Az Ötletek Építkezőknek honlapot  is azért hoztam létre, hogy sok hasznos információt adjon, mindezt az építkező emberek nyelvén, érthetően. 

Online vásárlóim nagyon elégedettek, mind a termékekkel, mind a nyomon követéssel. Szinte fogom a kezüket az árajánlatkérés pillanatától a termékek átvételéig. Nincs meglepetés, váratlan dolog. Tudják, mikor érkezik az építőanyag, néha még azt is milyen színű autó viszi stb. 

Ötletek Építkezőknek Horváth Judit – Jöjjön hét dolog, amit elárulok magamról:

1. Szeretem a szép házakat valahogy úgy, mint gombóc Artúr a csokit. Lehet új vagy régi, kicsi vagy nagy, házikó vagy  kastély…magával ragadnak a régi felújítás előtt álló épületek, vajon mit is lehetne kihozni belőlük…
2.Szívemnek legkedvesebbek közé mégis a régi parasztházak tartoznak, főleg ha tornác is tartozik hozzájuk.
3. A kihívások híve vagyok, na nem a sportban…hanem a megvalósítások, az ötletek terén. Örömmel tölt el, ha a szakemberek szerint megvalósíthatatlan “feladat” meseszép lesz, és a végén nekik is tetszik:)
4. Lenyűgöznek a gyönyörű vakolatok. Nem “csak” az épületek külső homlokzatán, hanem belső faldíszítések alkalmazása során is. Megsúgom, hogy a lakásunkban is van, mert én így érzem otthon magam:)

Vékonyvakolat - ház kép
Vékonyvakolatból készült ház – egy épület belső falának dísze

5. Magával ragadnak a régi dolgok – nem kell, hogy értékesek legyenek. Ha még családi kötelék is fűz hozzájuk, akkor szinte mindent begyűjtök.
6. Szeretek tanulni, egyszerűen a tudás örömmel tölt el. Napi szinten tájékozódom a világ dolgairól, szakmai újdonságokról, új rendszerekről, bevezetésre kerülő előírásokról… Ami fontos, s egy építkező embert érinthet azokról igyekszem tájékoztatni is az olvasókat.
7. Szeretném, ha minél több emberhez eljuthatnék, s ezáltal sikerülne valamennyire az építkezés/felújítás rettegett “szörnyét” eltűntetni. Igaz ugyan, hogy egy építkezés rengeteg kosszal, porral, szervezéssel, idegeskedéssel, nem várt fordulattal stb. jár, de ugyanakkor legalább ennyi élményt, kisebb – nagyobb örömöt is tud okozni. Felszínre törhetnek olyan képességeink, készségeink, melyről korábban lehet, hogy nem is tudtunk – lehet ez akár a szervezés, irányítás vagy a barkácsolás, javítás terén…Ha csak 1 embernek is tudok segíteni, s ezáltal a háza jobb minőségű lesz, elkerül egy nagy hibát… már érdemes volt.

+1 Szeretem a humort, legjobban az élet szülte történetek vicces kimenetelét.
Korábban egy kedves középkorú házaspár járt nálam. Mondja az úr: “Amikor építkeztünk, még 50 kg-os zsákokban volt a cement”. (Több, mint 30 éve volt. Most 25 kg-os zsákban van.)
Erre közli vele a felesége: “Akkor még partiképes fiatalember voltál”. 🙂

Ötletek Építkezőknek Horváth Judit:

“…méghogy csak a férfiak értenek az építkezéshez!” – írta rólam Heli.

Év Anyavállalata verseny - Különdíj Horváth Judit
Év Anyavállalata verseny – Különdíj

“Szívből gratulálok neked!
Ha valaki szétnéz ezen a honlapon, szerintem megérti, hogy miért kaptad ezt a díjat, és kétség sem férhet hozzá, hogy nagyon megérdemled!
Az építkezés minden ember életében egy nagyon meghatározó élmény. Az hogy rémtörténeteket fog majd mesélni róla, vagy netán kedvet kap egy újabbhoz, az attól függ, hogy összehozza e a sors olyanokkal mint TE. Hiszen a szakmai alázat, és képzettség, na meg az egyéniséged az ami segít abban az embereknek, hogy a félelmetes építkezés egy igazi pozitív élmény legyen. Megfontolt jó döntések sorozata, amiket az itt kapott értékes információk segítenek meghozni.
A jövőben is nagyon sok sikert kívánok neked!
Szeretettel:
Takács Katinka”

Rólam Ötletek Építkezőknek - építőanyagok garanciával

 

Ötletek Építkezőknek Horváth Judit ajánlata mellett szóló 8+1 érv:

1. Árajánlatkéréstől a kiválasztott termék helyszínre szállításáig személyesen kísérem végig megrendelésedet.
Nem kell azon gondolkodnod, vajon kihez is fordulhatsz, kivel beszéltél ezelőtt…

2. Szeretnél megbizonyosodni arról, hogy ténylegesen használható-e a megadott célra a kiválasztott termék? Kérd teljes körű személyre szabott, részletes szakértői támogatásomat. Mindezt érthetően az építkezők nyelvére lefordítva  – ígérem megkíméllek a szakszavaktól.

Speciális problémád van? Semmi gond, kikérem az adott témában a terméket gyártó cég legilletékesebb szakértőjének javaslatát.

3. Kérd árajánlatodat vagy rendelt meg a termékeket a számodra legalkalmasabb időben. Teheted mindezt hétvégén vagy hajnalok hajnalán, otthonod kedvenc kanapéján ülve vagy vendégségben.  Csupán néhány szabad percre van szükséged hozzá! Mindezzel időt, energiát és üzemanyagot spórolsz meg és még a környezetet sem szennyezed a fél város körbeautókázása miatt.

4. Nem kell kellemetlen szívességeket kérned barátoktól vagy a főnöködtől az anyagok helyszínre szállítása során. Sok esetben ingyen az építkezés helyszínére szállíttatom a kiválasztott építőanyagot. Sőt a távolság sem akadály, hiszen ajánlatom az ország egész területére érvényes,  ahol olyan szilárd útburkolat van, mely pótkocsis járműszerelvény ( 24 tonnás kamion ) közlekedésére is alkalmas. Szűkebb utca esetében a kocsi a pótot korábban leakasztja – erről kérlek előre szólj nekem.

Kisebb mennyiség esetében is igyekszem megoldani a helyszínre szállítást.

Ezzel nem csak a kényelmedért teszel és a dupla pakolástól óvod meg magad – tudod: építőanyag kereskedésben egyszer bepakolsz, majd otthon kipakolsz -, hanem még a környezetedet is óvod és üzemanyagot is spórolsz.

5. Építőanyag csomagod helyszínre szállítása előre egyeztetett napon történik.
Nem kell egész heteket, napokat várnod a kiválasztott termékre. Sokszor óramű pontossággal érkezik meg a kért termék.

6. Nem vagyok gép, így a te házad adott négyzetméterére számolom ki a szükséges mennyiségeket. Nem egy gépi fél zsák/kanna anyagra kalkulált árakatt kapsz. Az árajánlatban szereplő ár már végső ár, erre egyéb díj/költség nem jön hozzá – tartalmazza a raklap, csomagolás díját és a szállítást is. Sőt az építkezés helyszínén a sofőrnek sem kell semmilyen díjat fizetni.

7. A kiválasztott anyag mellé nem csak a számlát és a biztonságtechnikai adatlapokat küldöm el. Hasznos tippekkel gazdagodsz a termékek felhasználásával, tárolásával stb. kapcsolatban… de ez had maradjon meglepetés.

8. A nálam vásárolt építőanyag esetében reklamációkor sem hagylak magadra. Minden beérkező panaszt, azonnal továbbítok és kérem a gyáraktól az eset gyors kivizsgálását. A reklamációk kezelése során mindig azt helyezem előtérbe, hogy megtaláljam a megoldást az építtető megelégedettségére.

+1 Megrendelésed során nem kell aggódnod, hiszen már 30 éve segítem az építkező / felújító embereket a szükséges építőanyag kiválasztásában.

 

Rólam Ötletek Építkezőknek házhoz szállítás

Mottóm: 

“Minden mesterség többé – kevésbé rutin dolga, csak a kereskedőnek kell napról napra, óráról órára minden tehetségét, minden szellemi erejét csatasorba állítani. Hiszen minden pillanatban más emberekkel van dolga és az emberismeret mérhetetlen tárházát kell mozgósítania.”

Herbert Casson

Ötletek Építkezőknek Horváth Judit mondtátok:

“Kedves Judit!
Megérkezett, igen. Köszönöm a gyors és pontos ügyintézést.
Akinek lehet, ajánlom majd! 🙂
Üdvözlettel,Márkus Tamás – Csömör”

“Kedves Judit!
Nagyon szépen köszönöm. Megérkezett . Minden gyorsan és rendben lezajlott.
Üdvözlettel : Kiss Andrea – Balatonfüred”

 

“Kedves Judit!  Minden rendben megérkezett!! Köszönöm a türelmét, a segítőkészségét! Kívánok munkájához  jó egészséget!

Üdvözlettel:  Erzsébet – Zalalövő”

 

“Kedves Judit!

Hálásan köszönjük!
Minden rendben, a megbeszélték szerint megérkezett.
Nagyon szépen köszönjük a segítökészséget és szakértelmet!

Őszinte köszönettel:

S-M Judit”

“Kedves Judit!
Köszönjük szépen , már sikerült is elhoznunk!
Mégegyszer is nagyon szépen köszönjük a gyors ügyintézést !
Bármikor, bárkinek szívesen ajánljuk Önöket !
Köszönettel : Kállainé Szabó Mária – Nyúl”

Kedves Judit!
Köszönöm szépen, rendben megérkezett! Legközelebb is Önöket választjuk az esetleges külső szigeteléshez.
Köszönettel: Varga Zoltán – Bő”

“Kedves Judit!
Köszönöm, minden rendben volt! Nagyon korrektül és gyorsan kezelik a megrendeléseket! Természetesen a jövőben is Önöket fogom keresni, valamint ajánlani az ismeretségi körömnek!
Üdvözlettel:
Lehoczky Gábor – Budapest”

“Kedves Judit!
A megadott időben és címre, hiánytalanul megérkezett minden. A számlát tartalmazó e-mailt is meg kaptam, köszönöm!
Külön köszönöm a gondos, körültekintő ügyintézést!
Sok sikert, vidám év végét kívánok!
Üdvözlettel:
Orosz József – Hajdúsámson”

“ Kedves Judit !
A thermobeton pontos időben , hiánytalanul megérkezett.
Szeretném önnek megköszönni a és pontos szervezést..
Köszönettel: Gazdag László (egy nagyon elégedett ügyfél !) ”

“Kedves Judit!
Minden rendben volt, a járművezető kedvessége, segítőkészsége is egészen példamutató – Önökkel együttműködni valódi felüdülés volt. 🙂
Köszönöm mindannyiuknak az előzékenységet, odafigyelést!
Minden jót kívánok.
Üdvözlettel:
Tóth Attila – Kismaros”

“Kedves Judit!
Köszönöm a segítségét és a kedvességét, rendben megérkezett a színező.
Üdvözlettel Gál Gabriella – Szolnok”

“Kedves Judit!
Köszönök mindent az árú a helyén.
Köszönettel a figyelemért
NYITRAI Ákos – Szentendre”

“Kedves Judit!
Igen rendben Megérkezett a csere raklapokat elvitték!
Nagyon szépen köszönöm a gyors és pontos ügyintézést!
Maximálisan meg vagyok elégedve mindennel!
Köszönöm szépen!
Tisztelettel Baumann György – Pereszteg”

“Kedves Horváth Judit! Az áru hiánytalanul megérkezett! Köszönöm szépen a kifogástalan munkáját! Köszönettel:Puporka Lászlóné – Recsk”

“Kedves Judit!

A munkát befejeztük, mindennel meg vagyok elégedve, Örülök, hogy rátaláltam Önökre mert egy nagyon korrekt vállalkozást ismerhettem meg.Minden felmerült kérdésemre megkaptam a válaszukat. A szállítással és a számlázással is minden rendben volt. A munka során betartottuk az Önök javaslatait és zökkenőmentesen folyt a kivitelezés. Három napon keresztül két betonkeverővel dolgoztunk és közel 30 köbméter betont építettünk be. A thermobeton vastagsága elérte sőt esetenként meghaladta a 20 centimétert. Mindenkinek javasolni tudom födémszigetelés esetén a thermobetont, mert könnyű jól bedolgozható és a régi padlások egyenetlenségeit simán lehet vele korrigálni. Bízom benne, hogy hozzám hasonlóan valamennyi vásárlójuk elégedett a szolgáltatásukkal. Munkájukhoz további sok sikert és elégedett ügyfelet kívánok.

Üdvözlettel: Mendler András – Baja”

“Kedves Horváth Judit!
Ezúton is szeretném jelezni, hogy a hőszigeteléshez megrendelt anyagok rendben megérkeztek. Segítő közreműködését nagyon köszönjük!
Üdvözlettel:
Oczotné Püski Mariann – Mezőberény”

“Kedves Judit! Délelőtt megérkezett rendben a termobeton.Semmi gond nem volt .Ezuton szeretném megköszönni segítségét és kedvességét.
Köszönettel Székely József – Benecebaráti”

“Kedves Judit!
A thermobeton meg érkezett rendben.
Köszönöm kedvességét és rugalmasàgàt. Jó tapasztalni, hogy vannak cégek akiknek tényleg fontos a vevő.
Bende András – Gyula”

“Tisztelt Judit ! A megrendelt áru hiánytalanul megérkezett,minden rendben lezajlott.-Megkivánom,jegyezni,hogy a gépkocsivezető rendkivül inteligens,segitőkész.-Ismeretségi körömben mindenkinek ajánlani fogom önöket. – További szép napot. Tisztelettel: Fazekas István !”

“Kedves Judit!
Köszönöm az intézkedést. Minden rendben megérkezett, hiánytalanul és sérülésmentesen.
Üdvözlettel:
R. Mihály – Zalaegerszeg”

“Kedves Judit!
Igen, megérkeztek, mennyiségileg, és minőségben is rendben voltak, a kiszállítást végző személy is abszolút segítőkész volt.
Minden úgy történt, ahogy előre egyeztettük. 🙂
Szép Napot!
Üdvözlettel:
János – Székesfehérvár”

“ A rendelt termékek hiánytalanul megérkeztek! Köszönöm a gyors kiszolgálást, és külön kiemelném a sofőr segítő készségét! Nagyon szimpatikus volt!
A számla szerintem holnap biztos megérkezik.
Még egyszer köszönök mindent. Ajánlani fogom ismerőseimnek!
Czeglédi Tamás – Ács”

“Kedves Judit!
Igen, megérkezett és már be is pakoltam.
Minden rendben!
Nagyon köszönöm a munkáját, és a segítségét!
Kellemes hétvégét kívánok!
Tisztelettel,
Szécsényi István – Gyál”

“Kedves Judit!
Rendben megérkezett szigetelő anyag!Ezúton is szeretném a családom nevében megköszönni a segítségüket!!!!
További eredményes munkát és szép napot kívánok!!
Üdvözlettel: Csóbor Mária – Pacsa”

“Kedves Judit!
Az áru sérulésmentesen, hiánytalanul megérkezett.
A söfőr kedves,segítőkész volt.
A számla is megérkezett, köszönöm,szépen.
Iylen korrekt, gyors, precíz, segítőkész partnerrel még nem volt dolgom.
Mégegyszer köszönöm.
Ajánlom Önöket.
Köszönettel:
Kiss András Türje”

“Köszönöm a kedvességét,a megrendelt árut megkaptam,minden rendben megérkezett.További sikeres munkát és szép napot kívánok önnek.
Üdvözlettel: Závori István – Nagyszentjános”

“Kedves Judit!
Igen megkaptam őket, hibátlanul.
Köszönöm a gyors szállítást.
Tavasszal a homlokzat hőszigetelését is tervezem, mindenképpen keresni fogom Önöket.
Üdvözlettel:
Gábor – Nemesvámos”

“Kedves Judit !
Köszönöm szépen,nagyon megvagyok elégedve!
Előszőr is a kiszállító rendes,türelmes volt !
A szigetelést már a héten megcsinálták,és érezni is a hatását !
Mégegyszer köszönöm szépen !
Minden jót !
Csontos Veronika – Pusztaszabolcs”

“Kedves Judit!
Ma délben rendben megérkezett az építőanyag, és ezúton szeretném megköszönni az egész rendelési folyamat során tapasztalt segítőkészséget, hatékonyságot, a példaértékű, problémamentes lebonyolítást. A sofőr pedig mindannyiunkat elképesztett a precíz, gyors és centire pontos lepakolással. 🙂
Köszönjük még egyszer!
Heim József – Hetes”

Kedves Judit!
Nagyon köszönöm a részletes információt és érdeklődést, minden terméket rendben megkaptam. A teherautó úgy megfordult és beállt a házunk elé, hogy jobban nem is lehetett volna. Elégedett voltam mindennel.
Barcza Attila – Celldömölk”

“Kedves Judit!
A termékek szerencsésen és rendben megérkeztek, köszönöm! Minden rendben van, mennyiségileg és minőségileg egyaránt. A szállító a megbeszéltek szerint hívott telefonon, kedves és segítőkész volt. Segített a pakolásban is, a kocsival sem volt gond, az utca végén meg tudott fordulni. Köszönök mindent, nagyon elégedett vagyok, bátran ajánlom önöket másnak is, jó választás volt önöktől vásárolni. További jó munkát
Üdvözlettel: Baki László Sárbogárd”

Köszönöm a lehetőséget,hogy önöktől vásárolhattam minden rendben volt az ügyintézéstöl a szálitásig.”
Magyar József – Telkibánya

“Tisztelt Judit!
Köszönjük szépen a termék rendben megjött, a kollégák nagyon segítőkészek voltak.
Ui.: Nagyon köszönöm a korrekt ügyintézést és a segítséget.
Tisztelettel: Dobóczi József – Szuhakálló”

Kedves Judit!
Nagy Öröm volt nekem megtalálni Önöket!
A magyarországi arogáns, mindenhez értő és kioktató eladók után a Judittal való találkozás azt hitette el velem hogy van remény!
Öntől szívesen tanulok, nem erőszakos de hihetetlen hasznos tanácsai az árakra de a munkák elvégzésére is jól jönnek.
Komoly elhatározásom hogy a továbbiakban is mindig Önöket keresem először ha építkezési szándékom lesz!
Köszönöm!
Tisztelettel !
Biri Nándor
Hevi Zsol Kft

“Az 1990-es években kezdtem építkezni. Az építkezéshez sok anyagot a HÉSZ BT-nél vettem meg. Mindig jelezték a vásárláskor, ha újabb anyag érkezett a raktárukba. Minőségben, árban jobban járhatok, ha az újat veszem meg. Nyáron tetőcsere történt. Náluk rendeltem meg a tetőcserepet. Időben megérkezett a lakásomhoz. A tetőhöz különböző kiegészítőket ajánlottak. Az ár/minőség számomra megfelelő volt. Hasznos ötleteikkel, hozzáállásukkal, 20 éves tapasztalatukkal valóban sokat tudnak segíteni az építkezőknek. Nagyon nincs olyan anyag, amit a katalógusból ne tudnának megrendelni. Ajánlani tudom az építőanyag telepet másoknak is.
Baranyai Sándor – Zalaegerszeg

“Köszönöm szépen gyors és precíz válaszát! Nagyon kedves, hogy Önöknél nem abból áll csak a kereskedelem,hogy a terméket értékesítésék, hanem abból is, hogy az eladás után is készséggel szolgálnak ötletekkel az ügyfél által felmerült kérdésekre!”
Nagy Norbert – Marcali

“Vékonyvakolatot kerestem az interneten amikor rábukkantam az akciós termékekre. Kiválasztottam egy gyönyörű sárga színt és a fehér árában kaptam rá árajánlatot. Még az alapozók is kiváló árban voltak. Nagyon hamar kaptam választ a kérdéseimre. Megrendeltem. A kiszolgálás nagyon előzékeny és hibátlan volt. Utólag érdeklődött az eladó, hogy minden rendben ment-e? Hát persze, ilyen kiszolgálás mellett nem is lehetett volna másként. Továbbra is itt fogok vásárolni. Köszönet a gyorsaságért és a kedvességért amellyel feledhetetlenné tették a vásárlást.
Üdvözlettel: Attila – Budapest

“Kedves Judit!
Köszönöm érdeklődését,igen rendben megérkezett az áru!
Maradok tisztelettel:Potyka Jánosné Ida – Tiszakeszi”

“Köszönöm a korrekt és gyors vásárlási lehetőséget, kívánok nagyon jó egészséget , vidám, nyugodt, vásárlókkal – megrendelőkkel teli napokat.”
Marton Sándor – Pácsony

“Kedves Judit! A kocsi és a postai számla is egyszerre érkezett,nagyon kedves korrekt a fuvarozó.Minden rendben volt és még egyszer köszönöm a segítőkész pontos munkáját,további szép estét kívánok,Csürke Mária – Gyál”

“Igen minden rendben van minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönöm a közre működést.” Sipos János – Szakcs

“Igen minden rendben megérkezett.
Köszönöm szépet.
Csak ajánlani tudom Önöket az ismerőseimnek
Tisztelettel : Kovács Krisztián – Felsőmocsolád”

“Kedves Judit!
Minden rendben volt, minden a terv szerint alakult!
Köszönöm szépen a segítségét, mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket! A szállító is nagyon kedves és segítőkész volt.
Vidám napot!
Üdvözlettel:
Kovács Simon – Dunakeszi”

“ Kedves Judit!
Megèrkezett, minden rendben volt
Köszönöm szépen.
B. ATTILA – Budapest”

“köszönöm érdeklődését rendben ment minden … köszönöm segitségét elégedett
vagyok mindenel tiszt Gláser Sándor – Mosonszolnok”

“Kedves Judit,
Köszönöm még egyszer a sok segítséget, minden jót kívánok:
Szilvia”

Ötletek Építkezőknek Horváth Judit: kérd részletes, személyre szabott árajánlatodat:

Tartozz te is az Ötletek Építkezőknek elégedett vásárlói közé!

Add meg adataidat, s 2 munkanapon belül küldöm számodra elkészített egyedi ajánlatomat:

 

  Neved*

  E-mail címed*

  Építkezés helyszíne*(Város, irányítószám)

  Telefonszámod*

  Árajánlatkérés* (termék neve, négyzetméter, vastagság stb.)

  Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.