Ház szín választás

Színezés előtti segítség Építkezőknek, Felújítóknak 

 

Néha csak egy igen picin múlik, hogy tényleg szép lesz-e álmaink otthona. Lehet, hogy a kicsiben látott tejeskávénak hitt szín nagyban rózsaszín.  Esetleg a pici színkockán kiválasztott árnyalat a házon túl harsány… Biztosan ezt szeretted volna?

Igaz a mondás, a házakat férfiak építik és a nők által válik otthonná. A hölgyeknek kifejezett igényük és érzékük van a megfelelő árnyalat megtalálásához. Egy ház színe igen beszédes, hiszen kifejezi a benne lakók egyéniségét, ízlését és a környezethez való viszonyát. Ez lesz a ház arca, amit a külvilág felé mutat.

Éppen ezért színválasztáskor ne a trendeket, hanem a saját ízlésed kövesd. Amíg a belső falakat pár évente átfestjük/átfestetjük addig a külső minimum 10-20 évig ugyanaz marad. Vajon minden nap, napjában többször is boldogan, mosollyal az arcodon nézel majd a kiválasztott színben pompázó házadra? Mondod rá, hogy otthon édes otthon?

Színezés előtt állok segítséget várok

 

Elég kellemetlen tud lenni, amikor utólag jövünk rá, hogy nem a megfelelő külső falszínt választottuk. Rosszul mutat az a kiemelés a házon, túl rikító lett, nem illik egymáshoz a két szín vagy éppen a lábazat színéhez… amiket utólag már nem vagy nehezen tudunk orvosolni, hiszen senki sem akarja a vadi új vakolatát újra színezni…

Mivel az álomszín hosszú időre szól, érdemes minden szempontot figyelembe venned színválasztás során. Célom, hogy megóvjalak minden olyan buktatótól, ami csalódást okozhat és megkönnyítsem a nehéz döntést.

Több, mint 30 év tapasztalatával küldetésemnek érzem, hogy ügyfeleimnek megmutassam a helyes utat a tökéletes szín kiválasztásához, ami méltóan kiemeli otthonukat.

Horváth Judit vagyok az Ötletek Építkezőknek oldal megálmodója, létrehozója.

Az elmúlt évek alatt sok kérdés érkezett hozzám házak színezésével kapcsolatban. Milyen szín legyen, mire figyeljek, lehet-e… stb. Ezen tapasztalatok felhasználásával születtek meg a mostani anyagok. Bízom benne, hogy általa sok építkezőnek, felújítónak sikerül megtalálnia otthona álomszínét és hozzá a megfelelő minőségű vakolatot.

Elérkeztél építkezésed / felújításod azon szakaszához, amikor már csak az álomszín megtalálása van hátra.

Amikor az ember eljut erre a pontra a legtöbben kimerültek és az első útjukba kerülő színt elfogadják. Legyen barna, mert az asszony mondta, ne legyen vita belőle… aztán pár év múlva kiderül, hogy nem is olyan árnyalatra gondolt, az egész család utálja és különben is úgy néz ki, mintha a középkorban színezték volna.

Szeretnélek ettől a ballépéstől megvédeni!

Házunk arculatát nagymértékben meghatározza a külső fal színe. Egy szép ház nem csak a mi hangulatunkat befolyásolja pozitívan, hanem az arra sétáló emberekét is. Milyen jó érzés egy nem csak új, hanem ízléses házon “legeltetni” a szemünket, s mindez mekkora büszkeséggel tölti el a tulajdonosokat.

Színezés előtt állok, segítséget várok:

  • Ház szín választás tudástár

Melyben választ kapsz:
*Mi mindenre figyelj színválasztás során
* Hogyan is nézd a színeket, színcsoportokat
* Megnézzük az egyes színeket házakon – több, mint 460 ház fotó lesz a segítségedre
* Foglalkozunk hétköznapi nyelven pár fontosabb szakmai dologgal úgy, mint HBW érték, fény-árnyék, vakolat struktúrája stb.
* Mikor lehet vakolni ( tűző nap, eső, hó, köd ) kérdéskör körbejárása
* Még a megmaradó anyagok felhasználására is kapsz ötleteket (lehet ez 1/2 kanna szín vagy maga a vakolatos vödör, raklap stb. )
Mindezt sok-sok inspiráló képpel megfűszerezve.

A 236 oldalas e-book mellé még 30 oldal melléklet is a tiéd, amiben az épületed felméréséhez, költségvetés tervezéséhez, a meglévő falfelület állapotának meghatározásához kapsz segítséget…

Mindezt most  9.990 Forintért megszerezheted.

Ház színválasztás tudástár>>

  • Ház szín választás átbeszélése online

Ház szín választásMár majdnem megvan a szín, kicsit bizonytalan vagyok, ezért átbeszélnem az elképzeléseimet.

Magadra ismertél?

Több, mint 40 kérdéses kérdőív és a házadról készült fényképek átnézésével készülök én is az online konzultációra. Gyűjtök ötleteket, hozok színmintákat… pont ami a fő problémád.

Beszéljük át, hogy tényleg az álomszín kerüljön a házra.

15 perc időtartamban a max. 3 árnyalat közül kiválasztjuk a házadhoz illőt. Mindez most cak 6.990 Forint.

35 perc időtartamban előtte a megküldött fotók, ötletek átnézésével most csak 9.990 Forint.

Még otthonodból sem kell kimozdulnod, hiszen online – ZOOM, Meets – felületen keresztül történik a tanácsadás.

Átbeszélném az elképzeléseimet>>

Tanácsadási díj családi házra vonatkoznak max. 120 négyzetméterig. Nagyobb épület, üzlet stb. esetében kérd egyedi ajánlatodat.