Ház szín választás

Segítség a családi ház külső színének kiválasztásában

 

Családi házunk külső színének kiválasztása izgalmas, ám sokszor kihívást jelentő feladat. Számos tényező befolyásolhatja döntésünket, ilyen az egyéni ízlésünk, a környezetünk, vagy éppen a trendek.

Sokan elbizonytalanodnak a színek világában, és könnyen elvesznek a több száz árnyalat között. Ebben a helyzetben kifejezetten érdemes segítséget kérni. Míg egy belső falat  pár évente átfestünk, addig a külső minimum 10-20 évig ugyanaz marad.

Megismerhetjük a különböző színek jelentését és hatását, valamint megtalálhatjuk azokat a kombinációkat, amelyek a legjobban kifejezik személyiségünket és stílusunkat. Ezenkívül, időt és energiát is megspórolhatjuk azzal, hogy célirányosan dolgozunk a színek kiválasztásán, és elkerülhetjük a hibás döntések következményeit.

 

Ne feledjük, hogy a családi ház külső színe hosszú távra szóló befektetés, hiszen évekig vagy évtizedekig nézhetjük majd. Ezért érdemes időt és figyelmet szentelni a színválasztásnak. Vajon minden nap, napjában többször is boldogan, mosollyal az arcodon nézel majd a kiválasztott színben pompázó házadra? Mondod rá, hogy otthon édes otthon?

Tegyük meg az első lépést a tökéletes külső szín felé, és hozzuk ki az otthonunkból a legtöbbet a színválasztás segítségével!

 

Színezés előtt állok segítséget várok – ki segít nekem?

Horváth Judit vagyok, második generációs építőanyag kereskedő. Több mint 30 éve segítem az építkező embereket az otthonuk színválasztásában. Szenvedélyem és szakmai tapasztalatom révén olyan tanácsokkal és útmutatóval szolgálok, amelyek segítségével könnyedén megtalálhatod a tökéletes színt a házad homlokzatához.

Ezért is írtam a Ház Szín Választás Tudástárat, amelyben hasznos tippeket és ötleteket találsz a külső színválasztással kapcsolatban. Ez az online könyv segít abban, hogy az otthonod külseje a személyiségedhez és az ízlésedhez igazodjon.

Hiszem, hogy a színek hatalmas hatással vannak az otthonunk hangulatára és harmóniájára.

Nem számít, hogy már régóta gondolkodsz a házad színezésén, vagy éppen most találkoztál először a gondolattal. Bízz abban, hogy segítségemmel megtalálod a megfelelő színt, amely házadat egyedivé és lenyűgözővé teszi.

Hogyan tudlak segíteni?

  • Ha nem tudod merre indulj: Ház Szín Választás online Tudástár 

Melyben választ kapsz:
*Mi mindenre figyelj színválasztás során
* Hogyan is nézd a színeket, színcsoportokat
* Megnézzük az egyes színeket – több, mint 460 ház fotó lesz a segítségedre
* Foglalkozunk hétköznapi nyelven pár fontosabb szakmai dologgal úgy, mint HBW érték, fény-árnyék, vakolat struktúrája stb.
* Mikor lehet vakolni ( tűző nap, eső, hó, köd ) kérdéskör körbejárása
* Még a megmaradó anyagok felhasználására is kapsz ötleteket (lehet ez 1/2 kanna szín vagy maga a vakolatos vödör, raklap stb. )
Mindezt sok-sok inspiráló képpel megfűszerezve.

A 236 oldalas e-book mellé még 30 oldal melléklet is a tiéd, amiben az épületed felméréséhez, költségvetés tervezéséhez, a meglévő falfelület állapotának meghatározásához kapsz segítséget…

Mindezt most  9990 Forintért megszerezheted.

Ház Szín Választás Tudástár

  • Ha már van elképzelésed és gyorsan döntenél: online konzultáció

Ház szín választásMár majdnem megvan a szín, kicsit bizonytalan vagyok, ezért átbeszélnem az elképzeléseimet.

Magadra ismertél?

Több, mint 40 kérdéses kérdőív és a házadról készült fényképek átnézésével készülök én is az online konzultációra. Gyűjtök ötleteket, hozok színmintákat… pont ami a fő problémád.

Beszéljük át, hogy tényleg az álomszín kerüljön a házra.

Még otthonodból sem kell kimozdulnod, hiszen online – ZOOM, Meets – felületen keresztül történik a tanácsadás.

15 perc időtartamban a gyorsan átbeszéljük a házadhoz illő árnyalatot. Mindez most csak 6990 Forint.

40 perc időtartamban kicsit ötletelünk a színeken és a kiemelés/díszítésen. Mindez most csak 9990 Forint.

Ház Szín Választás átbeszélése

Legyen a színválasztás inspiráló és személyre szabott!