Építőanyagok

Építőanyagok országos házhoz szállítással

 

Az Ötletek Építkezőknek online építőanyag kereskedése széles választékot kínál, így könnyedén megtalálhatod azokat az anyagokat és termékeket, amik a legjobban illeszkednek az elképzeléseidhez és a felújítási projektedhez. Az egyszerű és felhasználóbarát rendszer segítségével könnyedén navigálhatsz a termékkategóriák között, és minden információt megtalálsz, ami segíti a választásodat.

Nem csak pénzt, de időt is megtakarítok számodra. Az online építőanyag kereskedésen keresztül könnyedén és kényelmesen megrendelheted a szükséges anyagokat otthonról, így nem kell többé kisurranni a munkahelyedről vagy magaddal cipelni a nyűgös családot azért, hogy  beérj egy még nyitva tartó tüzépre. A gyors helyszínre szállítás pedig garantálja, hogy a megrendelt termékek időben és biztonságosan megérkezzenek hozzád.

Ötletek Építkezőknek online építőanyag kínálata:

( Katt. a számodra szükséges termék nevére! )

Alapvakolatok, habarcsok

Alapvakolatok, habarcsok
Vakolóanyagok

Hőszigetelő rendszerek

Építőanyagok: Hőszigetelő rendszerek
Hőszig.rendszerek

Hő- és hangszigetelés

Hő - és hangszigetelés
szigetelés

Színezőanyagok

Építőanyagok: Vékonyvakolat színek

Felújító rendszerek

Építőanyagok: Felújító rendszerek
Felújító rendszerek

Tetőfedés

építőanyagok: tetőfedés
tetőfedés

Vízszigetelés

építőanyagok: vízszigetelés
Vízszigetelés

Egyéb termékek

egyéb termékek
Egyéb termékek

Építőanyagok garanciával

Az Ötletek Építkezőknek honlap számára a minőség az elsődleges, ezért itt csak megbízható, minőségi építőanyagokat találsz, melyeket Magyarországon gyártanak. Minden termék bevizsgált, rendelkezik műszai/biztonságtechnikai adatlapokkal és természetesen gyári garanciával.

Minden építőanyag közvetlen gyártói forrásból kerül hozzád! 

építőanyagok garanciával

Ügyfél elégedettségi garancia

Az Öltetek Építkezőknek honlap számára az ügyfelek elégedettsége kiemelten fontos. Garantálom, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy megtapasztalhasd építőanyagod beszerzése kevesebb stresszel és több pozitív élménnyel jár.

Ötletek Építkezőknek: építőanyagok helyszínre szállítása akár díjmentesenSzállítási garancia

Támogasd a környezetedet!

Miért tegyen meg dupla távot a teherautó, ha közvetlenül hozzád is viheti az anyagot?

És Te miért kérnéd kölcsön a főnök furgonját, pakolnál kétszer, ha mindez egyszer is megoldható?

Garantálom, hogy a megrendelt építőanyagok a megadott határidőn belül kiszállításra kerülnek, és ha bármilyen szállítási probléma merülne fel,  gondoskodom a gyors megoldásról.

 

Kérd részletes, helyszínre szállított ajánlatodat, melyet 2 munkanapon belül megkapsz!

  Neved*

  E-mail címed*

  Építkezés helyszíne, irányítószáma*

  Telefonszámod*

  Árajánlatkérés* (termék neve, négyzetméter, vastagság stb.)

  [wpgdprc "Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom."]

  [wpgdprc "Feliratkozom az Építkezési Ötlettárra."]

   

  Szeretnéd tudni ki készíti el számodra az ajánlatot?

  Horváth Judit vagyok, második generációs építőanyag kereskedő, és már több mint 30 éve segítem az építkező embereket. Hiszem, hogy az építkezés nemcsak feladat, hanem  valódi élmény is lehet, ezért dolgozom és teszek nap mint nap.
  Nálam nincs helye az erőszakos eladási technikáknak vagy a nyomulásnak. Inkább az odafigyelésre és a valódi szükségleteid megértésére helyezem a hangsúlyt. Hiszem, hogy minden ház és minden vásárló más, és fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő építőanyagokat, amelyek valóban illeszkednek az igényeidhez.

  Amikor elküldöm részletes ajánlatodat, azt mindig 2 munkanapon belül megteszem, feltéve, hogy pontosan adtad meg az adataidat. Azonban ha valamiért mégsem találod meg az ajánlatot, kérlek, ne habozz kapcsolatba lépni velem a +36 30 573 3241-es telefonszámon. Itt vagyok, hogy segítsek, és szívesen válaszolok minden kérdésedre vagy aggályodra.

  Építkező társaid leggyakoribb kérdései:

 • Milyen a termék minősége?
 • Az  Ötletek Építkezőknek honlap csak megbízható és minőségi építőanyagokat kínál. Minden termék szigorú minőségi ellenőrzésen megy keresztül, hogy biztosítsa a magas színvonalat. Emellett rendelkezik garanciával is, amely védelmet nyújt a hibás vagy nem megfelelő termékekkel szemben.

 • Miért lenne előnyösebb az Ötletek Építkezőknek honlapon vásárolni, mint más építőanyag kereskedőtől?
  Kiváló minőségű építőanyagokat kínálok versenyképes áron, mely kielégíti az építési és felújítási igényeidet. Emellett rugalmas szállítási és ügyfélszolgálati lehetőségekkel, hogy a vásárlásod egyszerű és zökkenőmentes legyen. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezem ebben a szektorban, és az ügyfél elégedettsége mindig elsődleges számomra.

 • Bízhatok a termékek megbeszélt időben történő kiszállításában?
  Gondoskodom arról, hogy a megrendelt építőanyag időben és biztonságban érkezzenek meg a megadott címre, akár vidékre vagy a fővárosba kéred a helyszínre szállítást. A rugalmas szállítási lehetőségek segítenek abban, hogy a vásárlás egyszerű és kényelmes legyen számodra. Ha bármilyen kérdésed vagy problémád merül fel készséggel segítek.

 • Mi van akkor, ha nem vagyok jártas az építőanyagok kiválasztásában?
 • Ne aggódj, több, mint 30 éves építőanyag kereskedői múltammal segítek neked. Nem csak a mostani építőanyagokat ismerem, hanem az elmúlt évtizedek anyagait is.

 • Mennyibe kerül a kiszállítás?
 • Minden oldalon a kis kék teherautó alatt megtalálod, hogy mekkora mennyiségtől ingyenes a helyszínre szállítás. Kisebb mennyiség esetén megtalálod, hogy mennyibe kerül a kiszáállítás a számodra.

 • Hová történik kiszállítás?
 • Magyarország területén bárhová, ahol van aszfaltos út és egy darus teherautó be tud jutni 🙂

 • Mikor történik a kiszállítás?
 • Megrendeléstől számított 5 munkanapon belül előre egyeztetett napon.

 • A sofőrnek is fizethetek a helyszínen?
  Tudod, egy-egy autó több helyre visz anyagot, amit a boldog építkezők már nagyon várnak. Ha minden helyszínen még a számlára meg a pénz átadás/átvételére kellene várni, akkor sokkal, de sokkal később érne hozzád a kamion.

 • Mi történik a megrendelés után?
  Felveszem veled a kapcsolatot. Egyeztetünk a szállítási / számlázási adatokkal kapcsolatosan. Súlykorlátozás, útlezárás stb. tekintetében. A Szállítás előtti napon elküldöm neked a pontos mennyiségeket csomagolási egységekre vetítve a kért termékek műszaki adatlapjaival együtt.
  Sok esetben az érkezés előtti értesítéssel pedig már készülhetsz is a termékek átvételére.
  A termék átvételét követően egyeztetünk, minden a megbeszéltek szerint történt-e.

  Tájékoztatás:
  Az oldalon megjelenő adatok, információk, termékleírások tájékoztató jellegűek. A gyártó cégek által megadott adatokat tartalmazza. Az ebből eredő károkért felelősséget NEM tudok vállalni!

  A termékeket bemutató fotók illusztrációs célt szolgálnak, a valóságban néha eltérés adódhat!

  Az oldalakon található anyagok használatakor – beleértve az innen letöltött információkat, alkalmazásokat stb. – a vírusmentesség és az adatok védelmének érdekében szükséges lépések megtétele, valamint a saját számítógépes rendszereddel való kompatibilitás ellenőrzése az oldal látogatójának a feladata.

  Köszönöm a megértésedet!

   

  Az Ötletek Építkezőknek honlap rengeteg inspirációval, hasznos ötlettel segít a felújításhoz szükséges építőanyagok kiválasztásában, hogy még szebb legyen a családi házad!