Ház szín választás tudástár

Ház Szín Választás Tudástár – útmutató családi ház tulajdonosoknak, hogy a színválasztás ne legyen többé ilyesztő feladat!

 

Miért érdemes segítséget kérni a ház színének kiválasztásához?

Az otthonunk külső homlokzata meghatározza az első benyomást, amit rólunk és a házunkról gondolnak. Még mielőtt vendégeink belépnének a kapun, már elkezdik formálni véleményüket az ízlésünkről és stílusunkról.

Ne hagyjuk, hogy ez a kép negatív legyen. Hiszen ez nemcsak a látogatókra, hanem a benne élőkre is hatással van. Egy gondosan kiválasztott színű otthonba szívesebben térünk haza egy fárasztó nap után.

Tudtad, hogy míg a belső falakat 5-10 évente újrafestjük, addig a külső homlokzat színe akár 20-30 évig is változatlan marad?

Ezért érdemes időt és figyelmet szentelni a színválasztásra.

A megfelelő szín megtalálása segít abban, hogy otthonunra büszkén és boldogan tekintsük minden nap.

Fedezd fel a megfelelő színt a homlokzatodra

A házak építése a közmondás szerint a férfiak feladata, ám otthonná válásukban nagy szerepet játszanak a nők. A hölgyek kivételes érzékkel rendelkeznek a tökéletes árnyalat megtalálásához.

Egy ház színe rendkívül sokat elmond rólunk, a benne élőkről. Kifejezi egyéniségünket, ízlésünket és kapcsolatunkat a környezettel. Ez az arca lesz otthonunknak, amit a külvilág felé mutatunk.

Ezért, amikor színválasztásra kerül a sor, ne kövessük vakon a trendeket, hanem saját ízlésünkre hallgassunk. Míg a belső falakat pár évente újra festjük, addig a külső homlokzat hosszú éveken át változatlan marad. Tehát fontos, hogy a kiválasztott színben pompázó házunkra minden nap boldogan és mosollyal tekintsünk. Csak így mondhatjuk, hogy otthon édes otthon.

Harmónikusabb összhatást szeretnél?
Harmónikusabb összhatást szeretnél?
Silicone vékonyvakolattal
Boldogan mész haza a frissen felújított otthonodba?

Miért olyan nehéz dönteni a ház külső színével kapcsolatban?

A legtöbb családnál előfordul, hogy mindenki más színt képzel el a közös otthon falaival kapcsolatban.

Amikor megkérdezzük a férjünket vagy a párunkat a színválasztással kapcsolatban, gyakran furcsán néz ránk, ha a két látszólag azonos szín közül kell választania. A szokványos nevek, mint a kávé vagy szürke, fehér, még érthetőek számára, de mi történik, ha csak egy árnyalattal térnek el egymástól?

A gyerekek gyakran a kedvenc színüket vagy a kedvenc focicsapatuk színét mondják, amelyek általában túl élénkek. Még ha ezek a színek jól is mutatnának a szobájukban, a külső falra biztosan nem választanánk őket.

Megkérdezhetjük a szüleinket, de az ő választásuk már túl régiesnek, öregesnek tűnik a számunkra.

Böngészhetünk a netet bújva szép házak után, de vajon az adott szín a mi házunkon is úgy fest majd?

A végső színválasztás előtt fontos, hogy a család megtalálja a közös nevezőt, és csak olyan színt válasszanak a falakra, amely MINDEN családtagnak tetszik. Ezzel elkerülhetők a későbbi viták és konfliktusok!

Még akkor is, ha úgy mondják, hogy „a mi házunk barna lesz”, amikor megkérdezem a részletekről, hogy milyen mokka, cappuccino vagy tejeskávé… még a legmagabiztosabb egyén is kezd kétségek között lenni, és akkor sem biztos, hogy az álomszínét rögtön megtalálja a többszáz árnyalatot tartalmazó színminták között.

Színek, árnyalatok és a házad harmóniája a Ház Szín Választás Tudástár segítségével

Neked is nagy kedvenced a szürke vagy a szürke -fehér párosítás?

A melegebb árnyalatú kávé, mokka, cappuchino színek közelebb állnak hozzád?

Inkább a klasszikus elegancia híve vagy?

 

Bármelyik megoldás is áll közelebb hozzád a több, mint 600 fotó között megtalálod a neked tetsző megoldást legyen szó a homlokzatról, a kerítésről, a nyílászáró, a csatorna vagy a tető színéről.

Nem csak a most oly divatos színekkel, megoldásokkal foglalkozunk – előfordulhat, hogy a te épületedhez pont nem az illik a legjobban -, hanem a korábbi „sláger” színekkel, a ritkábban választott árnyalatokkal, hiszen ne feledd a divat változik, de egy jól eltalált szín mindig menő lesz.

Nézd meg mit mondtak a Tudástárról:

„Kedves Judit!

Megnyitottam a galériát,húúúúú…,de sok gyönyörű épület!
Lesz mit gondolkodni illetve tervezni rajta! Köszönöm!

Üdvözlettel:  Dr Magyarné Gombás Adél”

„Kedves Judit!
Igen, elolvastam, sokat segített!

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségét és a csodálatos igényességgel összeállított tananyagot!
Üdvözlettel!
Klára”

 

„Kedves Judit,

ha még nem is teljes alapossággal, de átnéztem a teljes anyagot, nagyon hasznosnak találom, de mindenképpen még további elmélyülésre lesz szükséges a témában, szóval még fogom sokat „forgatni” az anyagot.
Jelenleg egy balatoni nyaraló átépítésének a tervezési fázisában vagyunk… Az építkezés még odébb lesz, de legkésőbb 2025. év elején szeretnénk kezdeni, addigra mindent alaposan szeretnénk átgondolni – ehhez segítség a sok-sok dokumentum, amit megkaptam
Hiszem, hogy a jó és alapos tervezés a siker egyik kulcsa 🙂 
Köszönöm az érdeklődést,
üdv
Edina”

Személyre Szabott Tanácsok és Tapasztalatok a Ház Szín Választás Tudástárban

Az elmúlt évek során számos kérdés érkezett hozzám a házak színezésével kapcsolatban. A tulajdonosok arról érdeklődtek, hogy milyen színt válasszanak, mire figyeljenek, és hogy lehetséges-e bizonyos kombinációkat alkalmazni. Ezeknek a tapasztalatoknak a felhasználásával jött létre a Ház Szín Választás Tudástár. Célom az volt, hogy segítsek az építkezőknek megtalálni álomszínüket, és mindezt barátságos és könnyed formában közvetítsem.

Nem szeretnélek untatni száraz, szakmai szövegekkel. Ehelyett olyan tartalmat készítettem, amelyet az építkezők könnyen megértenek és magukénak éreznek. Ebben a tudástárban több mint 30 év építőanyag kereskedői tapasztalatomat adom át.

Lehet, hogy még nincs konkrét elképzelésed arról, milyen színű legyen a házad, vagy éppen ellenkezőleg, rengeteg szín tetszik neked, és minden pillanatban más és más árnyalatot tudnál elképzelni otthonodra. Ne aggódj, a Tudástár végére eljutsz az álomszínhez.

Az anyag összeállításakor az volt a célom, hogy lényegre törően és felesleges rizsa nélkül átadjak minden szükséges információt, amire szükséged van ahhoz, hogy magad is boldogulj a színválasztásban. Szeretném felébreszteni benned az igényt, hogy kihozd házad legszebb arculatát. Mert néha egy apró részleten múlik, hogy valóban szép lesz-e a végeredmény.

A kicsiben tejeskávénak hitt színről kiderülhet, hogy nagyban rózsaszín a házon, vagy a kiválasztott árnyalat túl harsány lesz a valóságban. Biztos vagy benne, hogy ezt szeretnéd?

Horváth Judit, segít kiválasztani házad álomszínét

Engedd meg, hogy bemutatkozzam. Horváth Judit vagyok, második generációs építőanyag kereskedő. Több mint 30 éve segítem az építkező embereket az otthonuk színválasztásában. Szenvedélyem és szakmai tapasztalatom révén olyan tanácsokkal és útmutatóval szolgálok, amelyek segítségével könnyedén megtalálhatod a tökéletes színt a házad homlokzatához.

A Ház Szín Választás Tudástárban szem előtt tartom, hogy ne csak információkkal lásd el magad, hanem inspirációval is szolgáljak. Az egyedülálló tartalom segít abban, hogy felfedezd a különböző színek és árnyalatok világát, és megtaláld azokat, amelyek a legjobban kifejezik egyéniségedet és otthonod stílusát.

Legyen szó klasszikus vagy modern megjelenésről, harmonikus vagy érdekes kontrasztról, a Tudástárban megtalálod a válaszokat a színválasztás kihívásaira. Azáltal, hogy az online anyagban megosztom veled a szakmai tapasztalatomat és az építkezőkkel folytatott sok éves párbeszédeket, segítek abban, hogy magabiztosan dönts a színek és árnyalatok kombinációiról.

Nem számít, hogy már régóta gondolkodsz a házad színezésén, vagy éppen most találkoztál először a gondolattal, a Ház Szín Választás Tudástár minden kérdésedre választ ad és iránymutatást nyújt. Bízz abban, hogy segítségemmel megtalálod a megfelelő színt, amely házadat egyedivé és lenyűgözővé teszi.

Mit tartalmaz az online Ház Szín Választás Tudástár?

Lépésről lépésre végig vesszük az egyes színeket:

 • Megnézzük mi minden befolyásolja a ház színválasztást.
 • Az összhatás érdekében mi mindenre figyelj.
 • Milyen színek, szín csoportok vannak.
 • Hogyan nézzük az összképet?
 • Fény-árnyék hatását házakon.
 • Legyen-e kiemelés és ha igen, hol?
 • Megnézzük új és régi – kétgenerációs, kádárkockák, kicsi házak színválasztását
 • Mi az, amivel érdemes tisztában lenned még mielőtt nekiállsz kiválasztani az álom színt?
 • Tető, csatorna, nyílászáró színe és a ház színe – hogyan lesz meg az összhang?

Azonban nem csak a színekkel foglalkozunk:

 • Megmutatom, hogyan tudod felmérni mekkora is az otthonod.
 • Kiderül mi mindent érdemes felújítani egy külső színezés előtt.
 • Megmutatom mire figyelj vakolat választása során.
 • Ha szigetelve is lesz az épület, az alábbiakra figyelj…
 • Terv és költségevetés készítés lépéseibe is beavatlak.
 • Hogyan válassz kivitelezőt? – az egyik legfontosabb kérdés, hiszen rajta múlik szép lesz-e a vakolat.
 • Mi mindent kezdhetsz a megmaradt termékekkel? 1-2 kg vakolat, raklap, vakolatos vödör stb.

Miért online van a Tudástár?

Nagy terjedelme miatt Google Drive dokumentumként tudod megnyitni.

Ehhez nem kell más, mint Google fiókon keresztül bejelentkezni és már olvashatod is 🙂
A hozzá tartozó mellékleteket pedig emailben küldöm neked.

Neked való a Ház szín választás tudástár:

✔️ Sok szín tetszik, de még nem találtad meg az álomszínt
✔️ bizonytalan vagy
✔️ elsőre szeretnéd megtalálni a tökéletes színt
✔️ van időd tervezni és szeretnél is ezzel foglalkozni
✔️ szeretnél céltudatosan fejlődni a témában
✔️ minimum 1 hónap múlva jönnek a mesterek színezni
✔️ képes és hajlandó vagy fejlődni
✔️ megfontoltan döntesz, nem az épp aktuális trendet akarod saját házadra ráhúzni
✔️ Nyitott szemmel jár és észreveszi az utcán elhaladva a szép házakat.
✔️ Megfontoltan dönt, nem az épp aktuális trendet akarja saját házára ráhúzni

Nem való neked a Tudástár:

❌ holnap már jönnek a mesterek és színeznének

❌ nincs időd színeket nézegetni
❌ ráböksz egy színre és az jó lesz
❌úgy érzed önállóan is menni fog
❌ ingyenes tartalmakból összebogarászod a szükséges információkat

Fedezd fel a tökéletes színkombinációkat a Ház Szín Választás Tudástár segítségével

✅ 246 oldal online tudástár

✅ Több, mint 600 családi ház fotó

✅ Bónusz: 30 oldal pdf. melléklettel

Bónuszok a Tudástár mellé:

🎁 30 oldal melléklet – tippek, segédletek, színek:

✔️ Hőszigetelés előtt ne felejtsd el – amire mindenképp figyelj
✔️ Költségvetés készítése – pdf
✔️ Költségvetés készítése – excel táblázat
✔️ Mennyiség meghatározása – hőszigetelés esetén
✔️ Mennyiség meghatározása – ha csak színezés lesz
✔️ Színek, színszámok – Weber, Masterplast színei

 

Kérd saját részre vagy lepd meg vele házfelújítás előtt álló ismerősödet!

🎁 Névre szóló utalványként kapja meg emailben.🎁

Mindez most csak 9990 Forintért a Tiéd lehet.

Ebben már az ÁFA  is benne van!

236 oldalon keresztül megismerkedsz a színekkel, fontos szabályokkal.

👇👇👇

Kérd a Ház Szín Választás Tudástárat és találd meg otthonod álomszínét!

 

  Neved*

  E-mail címed*

  Telefonszámod*

  [wpgdprc "Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom."]

  Megrendelés menete:

  1. Töltsd ki az alábbi űrlapot adataid megadásával.
  2. Kapsz egy visszaigazolást.
  3. Utald át az összeget.
  4. Közben kiállítom és elküldöm a számládat.
  5. A pénz beérkezése után küldöm a Tudástár elérési linkjét illetve a 30 oldal mellékletet.

   

  • Ha itt vagy, azt jelenti, hogy érdekel a téma, biztos vagyok benne, hogy órákat böngészed az internetet. Rengeteg elpocsékolt időt eltölthetsz képek, ötletek, infók begyűjtésével. Némelyek tévútra visznek.  A lényegre, az összefüggésekre, hogy egyben lásd az egészet, nem nagyon fogsz rábukkanni.
  • Az online Tudástár egy olyan tudást ad, amivel kapuk és lehetőségek nyílnak ki előtted. Emellett pedig olyan magabiztosságra tehetsz szert, hogy, amikor a mester azt mondja “Hölgyem, azt úgy nem lehet“, akkor nem elbizonytalanodni fogsz, hanem kiállsz az elképzelésed mellett. Pontosan tudod, hogy az a jó megoldás és természetesen meg lehet csinálni, csak az “ahogy szokták” kényelmesebb…

   

  • Legyen ez az egész színválasztási folyamat egy jó kaland, melynek végén megtalálod az házadhoz illő tökélete színt!