Ház szín választás tudástár

Ház szín választás tudástár

 

🎄🎁Kérd karácsonyra vagy lepd meg vele házfelújítás előtt álló ismerősödet!

Névre szóló utalványként kapja meg emailben.🎄🎁

 

Régi családi házat felújítani különös öröm. Ilyenkor megfordul az ember fejében: vajon mit is hozzak ki belőle? Mennyire lesz modern vagy inkább klasszikusan felújított maradjon? Izgalommal tölt el

Felkerül az új tető, megérkeznek a nyílászárók, a belső munkálatok is a végéhez érkeznek. Már csak a külső színezés marad hátra…

Az egész folyamat leglátványosabb része. Még be sem lépünk a házba, de már lesz egy képünk róla, igen az első benyomás, amit a külső házfal színe által érünk el.

Vajon a meghívott rokonok, barátok, családtagok örömmel lépnek be ezen a kapun és kíváncsian várják, milyen szépet is alkottunk?

Vagy inkább összeszorul a gyomrunk, hogy “Jaj, szegények! Mennyi pénzt beleöltek és mégsem az igazi.”

Harmónikusabb összhatást szeretnél?

A legtöbb családban előfordul, hogy mindenki más színt képzel el közös otthonuk falára. Az anyuka egy halvány drappra, az apuka esetleg fehérre, a lányuk pedig inkább valamilyen szürke színre gondolt. Ebben az esetben még egymást is meg kell győzniük igazukról, s az általuk választott árnyalat szépségéről…

A végső színválasztás előtt jusson közös nevezőre a család, csak olyan szín kerüljön a falra, ami MINDEN családtagnak tetszik. Nehogy később emiatt legyenek veszekedések!

Még, ha közös nevezőn is vannak és lazán mondják: “a mi házunk barna lesz”. A részletekre kérdezve, hogy mégis milyen mokka, cappuccino vagy tejeskávé … az addig magabiztos egyén is kezd elbizonytalanodni, s akkor még a több száz árnyalatot tartalmazó színkártyákat / mintadarabokat nem biztos, hogy látta, s megtalálta benne egyből álmai színét. Vajon a család minden tagja számára ugyanazt jelenti pl. a cappucino vagy a színkártyán másra mutatnak? Ha az anyagot a mesterember hozza, ő vajon mit ért az adott szín alatt? Biztosan az a szín kerül a falra, amit megálmodtunk vagy kiderül, nagyban nem is olyan árnyalat, az egész család utálja és különben is úgy néz ki, mintha a középkorban vakolták volna.

 

A feladat nehezebb, mint gondolnánk. Amíg harminc évvel ezelőtt kb. 10 aztán 20 szín közül lehetett választani, addig manapság több száz szín áll rendelkezésünkre, melyek néha csak egy-egy árnyalattal térnek el egymástól.

Ne feledkezzünk meg arról a fontos dologról sem, hogy vékonyvakolat esetében vakolatszínt nem “csak” 1-2 évre választunk. Ha esetleg nem tetszik, hosszú évekig nézegethetjük az “elrontott” / félreválasztott színt.

Az elmúlt években az Ötletek Építkezőknek honlapon végezett felmérésből kiderült, hogy a színezés előtt állók nagy része saját ízlése szerint dönt. Nem vesz figyelembe semmit, sem utcaképet, sem a szomszédos épületek színé… Amelyik szín neki tetszik, olyan színű lesz a háza.

Talán ebből is következik a sok rosszul kiválasztott és félresikerül házfelújítás.

“Miért gond ez, s miért nem dönthetek saját ízlésem szerint?” – kérdezheted.

Nos ha a kiválasztott házszín nem passzol az utcaképbe, akkor a te házadra fogják azt mondani, hogy “húúú, de csúnya”, “jaaaj, de ízléstelen”…. a sort inkább nem folytatom.

Ugye, Te sem szeretnél ebbe a csoportba tartozni?

Szeretnélek ezektől a ballépésektől megóvni!

Légy tudatos ház szín választó

A színek összehangolása egy házon nem könnyű feladat. Természetesen nézzük a tető, ablakok, lábazat, környező épületek színét és stílusát stb. melyeket össze kell hangolni otthonunkkal. Ne feledd, a falak teszik ki a legnagyobb felületet, így ha ezt elszúrjuk, azt nem lehet takargatni… oda az összkép, a szép ház.

Ház színválasztás e-book

Sokan nem szeretnének színtanácsadót fogadni vagy nem engedhetik meg maguknak. Ettől még fontos nekik, hogy az otthonuk stílusos, harmonikus legyen. Az Ő számukra íródott a Ház színválasztás tudástár.

Az anyag összeállításakor az lebegett a szemem előtt, hogy felesleges rizsa és mellébeszélés nélkül minden szükséges információt átadjak, ami ahhoz kell, hogy a színválasztással mindenki maga is elboldoguljon. Felébresztve az építkezőkben az igényt arra, hogy kihozzák házuk legszebb arculatát.

Kinek való a Ház szín választás tudástár?

Ha itt vagy, azt jelenti, hogy érdekel a téma, biztos vagyok benne, hogy órákat böngészed az internetet. Rengeteg elpocsékolt időt eltölthetsz képek, ötletek, infók begyűjtésével. Némelyek tévútra visznek.  A lényegre, az összefüggésekre, hogy egyben lásd az egészet, nem nagyon fogsz rábukkanni.

Az online tananyag egy olyan tudást ad, amivel kapuk és lehetőségek nyílnak ki előtted. Emellett pedig olyan magabiztosságra tehetsz szert, hogy, amikor a mester azt mondja “Hölgyem, azt úgy nem lehet“, akkor nem elbizonytalanodni fogsz, hanem kiállsz az elképzelésed mellett. Pontosan tudod, hogy az a jó megoldás és természetesen meg lehet csinálni, csak az “ahogy szokták” kényelmesebb…

Aki képes és hajlandó fejlődni, időt és energiát szánni a színezéssel kapcsolatos ismeretek megszerzésére. Nyitott szemmel jár és észreveszi az utcán elhaladva a szép házakat. Időt szán a több, mint 600 kép átnézésére, ezáltal inspirálódik. Megfontoltan dönt, nem az épp aktuális trendet akarja saját házára ráhúzni.

Az előbbiekkel és a tudástár megszerzésével már jó úton haladsz.

Irgalmatlan sok infó van benne, amit időbe telik feldolgozni. Minden esetben először káosz keletkezik az ember fejében, és idő kell, hogy ez leülepedjen.

Mikor vágj bele a Ház szín választás tudástárba?

Ha holnapután jönnek a mesterek színezni, már késő, mert az anyagon nem tudod magad átrágni. Ebben az esetben kérd színtanácsadó segítségét!

Mindenképp időben állj neki, hiszen munka és család mellett inspirálódni sem egyszerű, nemhogy 600 képet átnézni. Ne csak végigérj a tudástáron, hanem kis részenként haladj, hagyd hogy leülepedjen amit olvastál. Gyűjtsd ki az ötleteidet, gyúrd össze és a végén megtalálod azt a színt, ami a legjobban mutat otthonodon.

Ahogy egy régi közmondás tartja a második legjobb időpont a most. Legalábbis minél előbb, hogy mire a mesteremberek jönnek nyugodtan dönthessél.

Mit tartalmaz az online Ház szín választás tudástár?

Lépésről lépésre végig vesszük:

 • Megnézzük mi minden befolyásolja a ház színválasztást.
 • Az összhatás érdekében mi mindenre figyelj.
 • Milyen színek, szín csoportok vannak?
 • Hogyan nézzük az összképet?
 • Fény-árnyék hatását házakon.
 • Legyen-e kiemelés és ha igen, hol?
 • Több, mint 600 inspiráló ház fotó segít abban, hogy rálelj otthonod álom színére/színeire.
 • Vakolatválasztást segítő teszt, hogy ne csak a szín legyen szép, hanem a vakolat is tartós.
 • Mikor lehet vakolni – esőben, hóban, fagyban, kánikulában – kérdéskörre is választ kapsz.
 • Ötleteket meríthetsz a megmaradt termékek újra hasznosítására.

 

Ajándék inspirációs melléklettel

Melynek tartalma:

 • Költségvetés kalkulátor excel táblázat, hogy azonnal tudd milyen összegnél tartasz. A táblázat az általad beírt tételeket automatikusan összesíti. Ha a kiadásokat precízen megtervezed, akkor sokkal pontosabban tudsz kalkulálni. Ebben segít a kalkulátor, amely “magától számol”. Minden tételt külön fel tudsz írni anyagköltségre és munkadíjra bontva. A végén pedig láthatod a teljes összeg alakulását. Segítségképp megtalálod benne, hogy egy-egy munkánál milyen kiadásokra számíthatsz – egy felújítandó épületen ekkor kerül sor a régi vakolat javítására esetleg szigetelésre, eresz cseréjére stb.
 • Költségvetés tervező nyomtatható formában, mely a külső színezés során felmerülő kiadásokat tartalmazza. Te csak begyűjtöd és mellé írod az árakat!
 • A színezendő felület meghatározásához egy összesítő, mely segít felmérni a házad hány négyzetméter. Külön készült azoknak akikre csak színezés vár illetve azok számára, akik hőszigetelni is szeretnének.
 • Színek, hogy megtaláld az álomszínt. Több gyártócég vékony- illetve homlokzatfestékét valamint színes lábazati vakolatát bemutatva. Egyben látva könnyebb a döntés.
 • Színek HBW szerinti besorolása, hogy ne csak szép, de tartós is legyen a vakolatod.

A tudástár segít végig gondolni, hogy pontosan melyik szín illik otthonodhoz. Mivel mindent egy helyen, összeszedetten látsz, ezért egészen biztos, hogy nem marad ki semmi fontos. Még a drága időddel is spórolsz, hiszen nincs több céltalan házszín keresgélés és felesleges bámészkodás a neten.

197 oldal online tudástár

+  30 oldal melléklet

= Ház szín választás tudástár

Mindez most bevezető áron 9.990 Forintért a Tiéd lehet.

 

Egy rossz döntéssel is százezrek, milliók csúszhatnak ki a kezedből! Tényleg kockáztatni szeretnél? Ennyi pénzzel kísérletezgetni?

Az online anyag árát egy ilyen rossz döntés elkerülése is bőségesen visszahozza, a tudás, amit megszerzel, pedig örökre a tied marad.

Ha szeretnél magabiztos döntéseket hozni, biztosra menni, hogy jól csinálod és nem a szakikra hagyatkozni, akkor ne hagyd ki.

Ház szín választás tudástár

 

Házunk arculatát nagymértékben meghatározza a külső fal színe. Egy szép ház nem csak a mi hangulatunkat, érzéseinket befolyásolja pozitívan, hanem az arra sétáló emberekét is. Milyen jó érzés egy nem csak új, hanem ízléses házon “legeltetni” a szemünket, s mindez mekkora büszkeséggel tölti el a tulajdonosokat.

 

Fizetés: előre utalással

A pénz beérkezése után küldöm a számládat, a Tudástár elérhetőségét illetve a mellékleteket.

 

Megrendelés menete:

 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot adataid megadásával.
 2. Kapsz egy visszaigazolást adataidról.
 3. Utald át az összeget.
 4. Közben kiállítom és elküldöm a számládat.
 5. A pénz beérkezése után küldöm a tudástár elérését illetve a mellékleteket.

Mivel 600 kép nem kis helyen fér el, ezért a tudástárat nem e-mailben kapod meg, hanem egy zárt felületen tudod megnézni és elolvasni vagy letölteni.

 

Kerülj képbe még a színezés előtt kérd a Ház szín választás tudástárat:

  Név*

  E-mail cím*

  Számlázási név, cím*

  Adószám - ha vállalkozásodban el szeretnéd számolni

  Telefonszám*

  Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

   

  A Tudástárról mondtátok:

  “Kedves Judit!

  Megnyitottam a galériát,húúúúú…,de sok gyönyörű épület!
  Lesz mit gondolkodni illetve tervezni rajta! Köszönöm!

  Üdvözlettel:  Dr Magyarné Gombás Adél”

  “Kedves Judit!
  Igen, elolvastam, sokat segített!

  Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségét és a csodálatos igényességgel összeállított tananyagot!
  Üdvözlettel!
  Klára”