Posted on Hozzászólás most!

Algásodásnak ellenálló vékonyvakolat

weber.pas TopDry

Ugye, Te sem szeretnéd, ha így nézne ki a falad?
Ugye, Te sem szeretnéd, ha így nézne ki a vakolatod?

Bizonyára láttál már sok olyan mostanában elkészült pár éves épületet, aminek a felülete olyan csúnya, hogy rossz ránézni.

Elriaszthat téged is, főleg ha színezés előtt állsz. ‘Vajon az én házam is így jár?’, teheted fel jogossan a kérdést.

A döntés a te kezedben van!

Választhatod a legolcsóbb megoldásokat. Az árban versenyző akril vakolatokat, szinte már jelképes összegekért megkaphatod,de… tedd a kezed a szívedre, s gondolj bele, melyik megoldással jársz jobban. Ha most kiadsz egy potom összeget, s kész is a házad.
Nem baj, ha pár éven belül koszos, csúnya algás foltok tarkítják… Legfeljebb átkened algaeltávolítóval, meg újra lefested. Sebaj, ha többe kerül, mintha a jobb minőségű vakolatot választottad volna. A dupla munkadíjról pedig már ne is beszéljünk.

Vagy választhatod azt is, hogy egyszer állsz neki a munkálatnak, s csináltatod meg nem csak szépre, hanem tartósra is a vakolatodat. Igaz, most kicsit többe fog kerülni, mint a fenti “Olcsó Jánosnak”, de nyugodtan gyönyörködhetsz benne, és a beérkező bókokat is bezsebelheted érte.

Te melyik megoldás híve vagy?
Az elsőé? Köszi, hogy itt voltál. Neked sajnos neem tudok segíteni, nekem más a fontossági sorrend.

A másodiké? Akkor nézzük is meg, hogy miért is fontos alaposan megválasztanunk a nekünk szükséges vékonyvakolatot.
Ebből a 3 perces kisfilmből mindent megtudhatsz arrók, hogy hogyan is viselhedik a házad, ha eső éri és mi is lesz az esőcseppekkel, na meg a szennyeződéssel:

Tudtad, hogy a weberpas topDRY vékonyvakolat nem csak alga és szennyeződés menetes felületet biztosít, hanem kiváló páraáteresztő is?

Érdekel a WeberpastopDry vékonyvakolat>>

Ne feledd: Amikor a saját otthondra keresed az ideális megoldást, ne csak a kiszemelt szín lebegjen a szemed előtt, hanem annak a tartóssága is. Nem mindegy ugyanis, hogy a most elköltött pénzed végeredményében meddig is gyönyörködhetsz.

 

Nem tudod melyik szín vagy milyen vakolat illene a házadhoz?

Milyen színt válasszak?Fogalmad sincs milyen szín is állna jól, milyen vakolat legyen stb.  Kerüljön képbe a Ház szín választás tudástárral>>
Ha már nagyjából megvan a szín – 3-4 kokrét elképzelés – , de még mindig nehéz a döntés. Ház szín átbeszélése online konzultáció>>

 

Csodás otthont!

Horváth JuditHorváth Judit
elfoglalt házfelújítók építőanyag tanácsadója

Kérd személyes árajánlatodat>>

Ha szeretnéd, hogy építkező, felújító barátaid is tudják, küld el nekik is ezt a cikket!

Az ingyenes Építkezési Ötlettár már megvan neked? Kérd itt>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .