Posted on 1 hozzászólás

A Te házad vajon mennyit fogyaszt?

Avagy házunk fogyasztása

Gyerekkoromban gyakran kártyáztunk. Volt közötte autós kártya is, ilyenkor szokásos kérdés: mennyit fogyaszt? S elkezdődött a verseny kinek az autója tud többet…
Napjainkban már nem csak a kártyajátékban, s felnőttként az autókereskedésekben kérdezzük / kérdezhetjük meg, hogy mennyit is fogyaszt, hanem házunk esetében is.

Az energiaár támogatás csökkentésével illetve megszűnésével egyre jobban megviselheti pénztárcánkat a téli hideg, s bizony a nyári hőségben is igencsak megizzadhatunk. Érdemes ezért elgondolkodnunk milyen energiamegtakarítást eredményező beruházással tudjuk otthonunkat komfortosabbá tenni. Szóba jöhet a külső hőszigetelés, a nyílászáró cseréje, napenergia … Jelen esetben nézzük meg az utólagos hőszigetelést.

Felvetődik a kérdés, hogy pontosan mit is hőszigetelhetünk? Erre sokan rávágnátok, hát a házunkat kívülről, a homlokzatot. Jó, jó igazatok is van hiszen a ház nagy részét a külső falak teszik ki, de mellette még figyeljünk a lábazatra, a tetőtérre, a padlásra és az aljzatra is. Hiszen itt mind “megszökhet” az energia.

Új hőátbocsátási követelményértékek>>


Csodás otthont!

Horváth Judit
felújítók építőanyag tanácsadója

Ötletek Építkezőknek
Tel: 06 92 / 325-710
Árajánlatkérés>>


1 thought on “A Te házad vajon mennyit fogyaszt?

  1. Te házad vajon mennyit fogaszt?…

    Gyerekkoromban gyakran kártyáztunk. Volt közötte autós kártya is, ilyenkor szokásos kérdés: mennyit fogyaszt? S elkezdődött […]…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .