Posted on Hozzászólás most!

Lakberendező kerestetik…

Lakberendezés=harmónia
Ugye milyen harmónikus?

Az utóbbi hónapom keresgéléssel telt.
Szakembert kerestem, méghozzá lakberendezőt. Na nem költözni vagy átalakíttatni szeretnék, hanem eggyüttműködési céllal.

Korábban már nézegettem neves szakemberek honlapjait, de valahogy elakadtam…
Szépek, ízlésesek, gyönyörűek voltak az általuk berendezett szobák, irodák, helyiségek… csak hiányzott valami plusz, valami ami mára már megfogalmazódott bennem. Ez pedig nem más, mint a harmónia.

Olyan szakembert kerestem akinél nem csak az egyes tárgyak, részletek mutatnak jól, hanem mindez egy egységes egészet teremt ahova jó hazatérni, hiszen mégiscsak az otthonunkról van szó.

Álomkonyha
Álomkonyha

Aztán találtam egy honlapot, ami nem csak hogy szép volt, de magával ragadott, ahol az otthonomba is el tudtam képzelni az adott bútorokat, színeket… szóval mindent.
Végignéztem a képeket, s rájöttem ez kell nekem… A gyönyörű formák, letisztult színek, izgalmas árnyalatok, mid üdék, s kortalanok. Élettel, érzelmekkel telítve, de úgy hogy nem tolakodóan, nem akarnak kitűnni a többi közül, hanem egy egység részévé válnak.
Divathatás? Biztosan van bennük, olyan tökéletesen elrejtve, mely által jövőre, s utána sem érzed régimódinak a Téged körülvevő környezetet.

Látványterv
Látványterv

A képek láttán el sem tudnám őket képzelni máshogy, nincs bennem vágy, hogy lehetne esetleg így, vagy úgy. Pedig évtizedek óta “falom” a lakberendezési újságokat, katalógusokat. Sok szép épülettel, házzal, lakással, bútorral, lakberendezési tárggyal találkoztam, s bizony meglehetősen kritikussá váltam.

Képzeljétek összejött, rátaláltam arra a szakemberre, akire nem pusztán a saját otthonom színvilágát merném rábízni, hanem akiről tudom, hogy Neked és Neked és igen Teneked is olyan klassz tanácsot fog adni, hogy hosszú évek múlva is boldog leszel érte.

Kíváncsi vagy? Szeretnéd tudni, ki is az a lakberendező, aki által akár a Te otthonod is sugározhatja ezt a harmóniát!

Holnap lehull a lepel…


Csodás otthont!

Horváth Judit
felújítók építőanyag tanácsadója

Ötletek Építkezőknek
Tel: 06 92 / 325-710
Árajánlatkérés>>


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .