Posted on Hozzászólás most!

Új:színtanácsadó segít az álomszín megtalálásában

Kónya Hajnalka Lakberendező segít megtalálni otthonod álomszínét

Nézd meg, ki az aki neked ebben akár online akár személyesen segít:

Kónya Hajnalka vagyok, 2016 óta foglalkozom lakberendezéssel saját vállalkozásom keretén belül. Legnagyobb elismeréseim között szerepel, hogy a S/ALON Budapest kiállítás 2019-es pályázatának egyik nyerteseként egy maximalista stílusú standot hozhattam létre a kiállításon, amely sikert aratott és a TV2 ‘Szépítők’ című műsorában egy velem készített riporttal is bekerült.

Kónya Hajnalka lakberendező

Emellett ‘A Mi Otthonunk’ lakberendezési magazinban is megjelent egy Budapesten megvalósult lakástervezésem.

Fontos számomra, hogy megrendelőim a tervezést stresszmentesen éljék meg és a végeredmény örömmel töltse el őket, maximálisan az ő igényeikre tervezve.

Kónya Hajnalka lakberendező munkája

Mi Kónya Hajnalka lakberendező kedvence a munkájában?

Kedvenc részem a lakberendezésben a burkolatok, a színek, a bútorok, a textíliák, dekorációk kiválasztása és összehangolása. Szeretem a „design”-t bevinni a tervezésbe, de fontos számomra, hogy az ügyfelem igényeire szabott otthont hozzak létre. Igyekszem olyan enteriőröket tervezni, amelyek kitűnnek a többi közül, vagyis va bennük “valami extra”, de egyben praktikusak is.

A modern stílus a kedvencem és főként abban tervezek, a kedvenc helyiségeim a nappali, a hálószoba és a gyerekszoba, de természetesen más helyiségeket is örömmel megalkotok.

Nagyon fontos számomra a rendszeres kommunikáció ügyfeleimmel, hogy minden fél nyitottan mondja el az észrevételeit. Nagy örömmel tölt el ha engednek kreatívkodni, megbíznak bennem és a végeredményben.

Ha még bizonytalan vagy abban mit is szeretnél pontosan, de jönnek a mesterek színeznének, gyorsan dönteni kell…Kérd Hajni segítségét külső házszíned megtalálásához.

Budapest és vonzáskörzetében személyesen a helyszínen segít kiválasztani az álomszínt.

Semmi gond, ha messzebb laksz, online is segít eligazodni a színek világában. 30 percben kiderítitek mi is állna jól a házadnak.

Mindez max. 120 négyzetméteres, egyszíntes családi házakra érvényes. Nagyobb épület esetében kérd egyedi ajánlatot.

 

Csodás otthont!

Horváth JuditHorváth Judit
elfoglalt házfelújítók építőanyag tanácsadója

Kérd személyes árajánlatodat>>

Ha szeretnéd, hogy építkező, felújító barátaid is tudják, küld el nekik is ezt a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .