Pályázatíró – lakásfelújítási pályázathoz

Februártól vártuk, most hamarosan indul az Új Széchenyi terv Mi otthonunk felújítási és új lakás építési pályázat!

Lesz hiba a pályázatodban?
Hibás lesz a pályázatod?
Az idő rövidsége valamint a rendelkezésre álló keretösszeg nagysága miatt pályázatíró szakértőt kértem fel, hogy segítsen még jobban eligazodni a témában.
Nem lesz nagyon lehetőség adatok pótlására, utólagos javításokra… Szakemberek szerint már az első napokban elfogy a rendelkezésre álló összeg.

Ha Te is szeretnél a nyertes pályázók között lenni, érdemes egy pályázatírót felkeresned!

Most ajánlok Neked egyet.

Olyan szakembert kerestem, aki megbízható és megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik. Választásom Fábián Ildikó pályázatíróra esett, aki közgazdasági szakokleveles mérnökként, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium regiszterében jegyzett minősített pályázatíró „Multiplikátor” képzettség birtokában végzi munkáját.

Ildikó segíteni tud Neked a hazai és európai uniós támogatások felkutatásában, megpályázásában, a nyertes pályázatok megvalósításában, elszámolásában, a projekt megvalósulását követő utómunkálatokban, közbeszerzési felhívásokra készülő ajánlatok összeállításában.
Az elmúlt tíz évben számos közbeszerzési ajánlat, nyertes pályázat készült szakmai tevékenysége során.

Miért hasznos a pályázatíró?
“A pályázat elkészítése összetett feladatot jelent, melynek elvégzésére rendelkezésre álló idő korlátozott. A pályázatírás a pályázati dokumentációnak (felhívás, útmutató, mellékletek) és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő anyag összeállítását jelenti, nem pusztán a pályázati adatlap kitöltését. A pályázat formai és tartalmi vizsgálata során számos olyan kizáró ok merülhet fel, melynek hiánypótlására nem ad a kiírás lehetőséget, ezért a benyújtott anyagnál a teljességre és a hibátlanságra kell maximálisan törekedni.
Ahhoz, hogy a beruházás előkészítésére fordított idő, energia és pénz ne vesszen kárba a benyújtott pályázat kizárása miatt és megvalósulhasson a tervezett felújítás vagy építés, a pályázati anyag összeállításához érdemes szakember segítségét igénybe venni”-mondja Ildikó.

Nincs sikerdíj, csak egy előre meghatározott összeg, mely a pályázatban elszámolható.

Tudtad, hogy a szakértői díj( ide tartozik a pályázatíró díja is ):
– családi háznál: a támogatási összeg max. 6%-a lehet, ebből az energetikai számítások és az energiatanúsítvány költsége max. 100 ezer Ft.
– társasháznál: a támogatási összeg max. 3%-a lehet, ebből az energetikai számítások és az energiatanúsítvány költsége max. 100 ezer Ft.

Messzebb laksz Zalaegerszegtől?
Semmi gond, Ildikó így is tud segíteni.
A távoli ügyfeleknek üzeni: “amennyiben időben megoldható a szükséges anyagok összegyűjtése, aláíratása, tudunk e-mailben kommunikálni, akkor nincs szükség személyes találkozásra.”

S még egy titkot is elárul: “Részemről aug. 20 után már nem szívesen adnék be pályázatot, mert nagyon kicsi az esélye, hogy nyer.” -összegzi a pályázatíró szakértő.

Folytatjuk!!! Legközelebb pályázatíró szakértőnk tanácsai következnek!

Kapcsolódó cikkek:

 • Hőszigetelésről minden egy helyen
 • Tanácsok
 • Új Széchenyi terv részletek
 • Mi otthonunk felújítási program


  Csodás otthont!

  Horváth Judit
  építkezők, felújítók tanácsadója

  Ötletek Építkezőknek
  Tel: 06 92 / 325-710
  Árajánlatkérés>>


  Ha szeretnéd, hogy építkezés, felújítás előtt álló barátaid is jól döntsenek, küld el nekik is ezt a cikket!

  Többet szeretnél tudni az építkezésedről?
  Iratkozz fel hírlevél sorozatunkra!

  Email címem*
  Nevem*
  Mi vár rám*


  Adataidat harmadik félnek nem adjuk ki. A hírlevélről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz!


 • Szólj hozzá!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.