Pályázatíró – lakásfelújítási pályázathoz

Februártól vártuk, most hamarosan indul az Új Széchenyi terv Mi otthonunk felújítási és új lakás építési pályázat!

Lesz hiba a pályázatodban?
Hibás lesz a pályázatod?
Az idő rövidsége valamint a rendelkezésre álló keretösszeg nagysága miatt pályázatíró szakértőt kértem fel, hogy segítsen még jobban eligazodni a témában.
Nem lesz nagyon lehetőség adatok pótlására, utólagos javításokra… Szakemberek szerint már az első napokban elfogy a rendelkezésre álló összeg.

Ha Te is szeretnél a nyertes pályázók között lenni, érdemes egy pályázatírót felkeresned!

Most ajánlok Neked egyet.

Olyan szakembert kerestem, aki megbízható és megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik. Választásom Fábián Ildikó pályázatíróra (eugynokseg.hu) esett, aki közgazdasági szakokleveles mérnökként, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium regiszterében jegyzett minősített pályázatíró „Multiplikátor” képzettség birtokában végzi munkáját.

Ildikó segíteni tud Neked a hazai és európai uniós támogatások felkutatásában, megpályázásában, a nyertes pályázatok megvalósításában, elszámolásában, a projekt megvalósulását követő utómunkálatokban, közbeszerzési felhívásokra készülő ajánlatok összeállításában.
Az elmúlt tíz évben számos közbeszerzési ajánlat, nyertes pályázat készült szakmai tevékenysége során.

Miért hasznos a pályázatíró?
“A pályázat elkészítése összetett feladatot jelent, melynek elvégzésére rendelkezésre álló idő korlátozott. A pályázatírás a pályázati dokumentációnak (felhívás, útmutató, mellékletek) és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő anyag összeállítását jelenti, nem pusztán a pályázati adatlap kitöltését. A pályázat formai és tartalmi vizsgálata során számos olyan kizáró ok merülhet fel, melynek hiánypótlására nem ad a kiírás lehetőséget, ezért a benyújtott anyagnál a teljességre és a hibátlanságra kell maximálisan törekedni.
Ahhoz, hogy a beruházás előkészítésére fordított idő, energia és pénz ne vesszen kárba a benyújtott pályázat kizárása miatt és megvalósulhasson a tervezett felújítás vagy építés, a pályázati anyag összeállításához érdemes szakember segítségét igénybe venni”-mondja Ildikó.

Nincs sikerdíj, csak egy előre meghatározott összeg, mely a pályázatban elszámolható.

Tudtad, hogy a szakértői díj( ide tartozik a pályázatíró díja is ):
– családi háznál: a támogatási összeg max. 6%-a lehet, ebből az energetikai számítások és az energiatanúsítvány költsége max. 100 ezer Ft.
– társasháznál: a támogatási összeg max. 3%-a lehet, ebből az energetikai számítások és az energiatanúsítvány költsége max. 100 ezer Ft.

Messzebb laksz Zalaegerszegtől?
Semmi gond, Ildikó így is tud segíteni.
A távoli ügyfeleknek üzeni: “amennyiben időben megoldható a szükséges anyagok összegyűjtése, aláíratása, tudunk e-mailben kommunikálni, akkor nincs szükség személyes találkozásra.”

S még egy titkot is elárul: “Részemről aug. 20 után már nem szívesen adnék be pályázatot, mert nagyon kicsi az esélye, hogy nyer.” -összegzi a pályázatíró szakértő.

Folytatjuk!!! Legközelebb pályázatíró szakértőnk tanácsai következnek!

Kapcsolódó cikkek:

 • Hőszigetelésről minden egy helyen
 • Tanácsok
 • Új Széchenyi terv részletek
 • Mi otthonunk felújítási program


  Csodás otthont!

  Horváth Judit
  építkezők, felújítók tanácsadója

  Ötletek Építkezőknek
  Tel: 06 92 / 325-710
  Árajánlatkérés>>


  Ha szeretnéd, hogy építkezés, felújítás előtt álló barátaid is jól döntsenek, küld el nekik is ezt a cikket!

  Többet szeretnél tudni az építkezésedről?
  Iratkozz fel hírlevél sorozatunkra!

  Email címem*
  Nevem*
  Mi vár rám*


  Adataidat harmadik félnek nem adjuk ki. A hírlevélről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz!


 • Szólj hozzá!